Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπαϊράκι σηκώνει η Μέγκαν Μαρκλ και στέλνει μήνυμα στην Ελισάβετ

Μπαϊράκι σηκώνει η Μέγκαν Μαρκλ και στέλνει μήνυμα στην Ελισάβετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φουντώνει το παρασκήνιο με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, ενάμιση μήνα μετά τη φωτιά που άναψαν στο Μπάκινγχαμ, ανακοινώνοντας πως «παραιτούνται» από την βασιλική οικογένεια.

Η τελευταία ενημέρωση από το Παλάτι ανέφερε πως στις 31 Μαρτίου θα γραφτεί το οριστικό τέλος για τους βασιλικούς τίτλους του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Ένα δημοσίευμα της Daily Mail ρίχνει λάδι στη φωτιά, καθώς αναφέρει πως η Μέγκαν Μαρκλ εκμυστηρεύτηκε στο φιλικό της περιβάλλον πως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει νομικά εκείνη και τον Χάρι από το να χρησιμοποιούν το βασιλικό όνομα, το Sussex Royal, παρά την ρητή απαγόρευση της Βασίλισσας Ελισάβετ!

Η 38χρονη ηθοποιός φέρεται να παραπονέθηκε στον στενό της κύκλο πως η χρησιμοποίηση του ονόματος «Sussex Royal» «δεν θα έπρεπε καν να αποτελεί ζήτημα καθώς δεν ενδιαφέρονται έτσι κι αλλιώς να ξεκινήσουν να πουλάνε μπλουζάκια και μολύβια» σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο.

Η Μέγκαν είπε πως τελείωσε με το όλο δράμα και δεν υπάρχει χώρος στην ζωή της για τους επικριτές και το ίδιο ισχύει και για τον Χάρι, τόνισε η ίδια πηγή.

Τέλος το Sussex royal: H βασίλισσα τσάκισε Χαρι – Μέγκαν και τα σχέδιά τους

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είχαν σχεδιάσει προσεκτικά και μεθοδικά την έξοδό τους από το παλάτι, παίρνοντας μαζί ό,τι τους συμφέρει.

Δηλαδή, τον τίτλο χάρις τον οποίο θα μπορούσαν να βγάλουν εκατομμύρια.

Ωστόσο, έρχεται η ανατροπή αφού σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail, η βασίλισσα απαγορεύει στο ζευγάρι να χρησιμοποιεί τον τίτλο «Sussex Royal» από την στιγμή που αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη βασιλική οικογένεια.

Εφόσον δεν θα εκπροσωπούν πλέον τη βασιλική οικογένεια και δεν θα ασκούν τα καθήκοντα που συνεπάγονται στους τίτλους τους, χάνουν τους τίτλους τους.

Αν και πήρε λίγο χρόνο, η βασίλισσα αποφάσισε ότι οι δυο τους δεν θα είναι πια οι Sussex Royal.

Χρειάστηκαν πολλές και περίπλοκες διαβουλεύσεις ανάμεσα στην Βασίλισσα και ανώτατους αξιωματούχους για να καταλήξουν σε αυτή την δραστική απόφαση.

Αυτό σημαίνει ότι Χάρι και Μέγκαν πρέπει να αλλάξουν το λογότυπο που δημιούργησαν και τον τίτλο που κατοχύρωσαν ξοδεύοντας πολλές χιλιάδες λίρες.

Παράλληλα, ματαιώνονται και τα σχέδια του ζευγαριού να δημιουργήσουν brand με διάφορα προϊόντα για να πουλάνε ρούχα, αντικείμενα και διάφορα είδη.

Τέλος, το ζευγάρι είναι υποχρεωμένο να αλλάξει και το όνομα του φιλανθρωπικού του ιδρύματος «Sussex Royal, The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex».

Αυτή η ανατροπή σημαίνει ότι το ζευγάρι δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιεί το «Sussex Royal» για να βγάζει λεφτά, κάτι στο οποίο είχε βασιστεί.

Φυσικά, η απόφαση της βασίλισσας έχει νόημα και είναι πολύ λογική, αφού ο Χάρι και η Μέγκαν πρέπει να αναλάβουν το κόστος της απόφασής τους.

Σε διαφορετική περίπτωση, η ανέχεια της βασίλισσας στα σχέδια του ζεύγους θα ήταν κάτι άδικο για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τα οποία στηρίζουν το παλάτι όπως αρμόζει στον ρόλο τους.

Σίγουρα, αυτή δεν είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για τη Μέγκαν, που πίστευε ότι θα έμπαινε στο παλάτι, θα έπαιρνε ότι ήθελε και θα έφευγε ανενόχλητη.

Πλέον, θα φανεί αν η σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι είναι αληθινή και θα έχει διάρκεια ή όχι…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κέιτ Μίντλεντον εμφανίστηκε – Βίντεο την δείχνει να ψωνίζει σε αγρόκτημα με τον Ουίλιαμ

Κακοποιούσε τον σύζυγό της για 20 χρόνια και παρίστανε το θύμα – Την «ξεσκέπασε» και σώθηκε

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της μετά την εγχείρηση – Η φωτογραφία που έδωσε το παλάτι

Μέγκαν Μάρκλ: Δηλώνει θύμα bullying κατά τη διάρκεια των δύο εγκυμοσύνων της

Πρώην στριπτιζέζ απειλεί ότι θα βγάλει στο Onlyfans γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr