Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κούγιας επιβεβαιώνει ότι Αδαμαντίδης και Κίρκη είναι ξανά μαζί – Η ανακοίνωση

Ο Κούγιας επιβεβαιώνει ότι Αδαμαντίδης και Κίρκη είναι ξανά μαζί – Η ανακοίνωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Κούγιας, Θέμης Αδαμαντίδης,

Σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του Θέμη Αδαμαντίδη στην υπόθεση για βίαιη συμπεριφορά κατά της συντρόφου του, αναφέρει πως οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως.

Ωστόσο, ο κ. Κούγιας τονίζει πως τα όσα δήλωσε ο συνήγορος της Βαρβάρας Κίρκη, ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη, είναι άκαιρα, καθώς δεν έγινε κάτι τέτοιο, αφού ο πελάτης του δεν είχε κάνει τίποτα παράνομο.

Η ανακοίνωση Κούγια

Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε.

Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε.

Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κούγιας για Γιαλιά: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της γυναίκας που δηλώνει πρώην σύντροφός του – «Κωμικές οι εμφανίσεις της»

Βόλος – Αλ. Κούγιας: Ο 50χρονος κρατούσε όπλο, γιατί ο κουνιάδος του ήταν σωματώδης

Βόλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 50χρονος που σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του

Αλ. Κούγιας για Εύη Βατίδου: Της επιτέθηκε ο μοτοσικλετιστής – Έκανε το λάθος και τον ακολούθησε

Ο Κούγιας καταθέτει μήνυση στην Ελένη Γερασιμίδου με εντολή Λιγνάδη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr