Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο “Μαρινόπουλος” κάνει έκκληση – Τι λένε οι τρεις Μαρινόπουλοι της εταιρείας

Ο “Μαρινόπουλος” κάνει έκκληση – Τι λένε οι τρεις Μαρινόπουλοι της εταιρείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαρινόπουλος ΑΕ, Σούπερ Μάρκετ,

Έκκληση σε όλους τους εμπλεκόμενους να μην υιοθετούν πληροφορίες που δημιουργούν κωλύματα στο να μείνει η Μαρινόπουλος όρθια, απευθύνουν οι Πάνος Δ. Μαρινόπουλος, Πάνος Ι. Μαρινόπουλος και Στέφανος Ι. Μαρινόπουλος που αποχώρησαν από το διοικητικο συμβούλιο της αλυσίδας τον Δεκέμβριο του 2015.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι έχουν «καταβάλει κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργαζόμενοι να μην απολέσουν τις θέσεις εργασίας τους, οι πιστωτές να ικανοποιήσουν τις έννομες αξιώσεις τους και η εταιρεία να εξακολουθήσει να λειτουργεί μέσα από μια δημιουργική συνέργεια με τον νέο στρατηγικό επενδυτή».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στους χιλιάδες εργαζομένους και στους πιστωτές (οι τράπεζες τα γνωρίζουν) ότι έχουμε καταβάλει κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργαζόμενοι να μην απολέσουν τις θέσεις εργασίας τους, οι πιστωτές να ικανοποιήσουν τις έννομες αξιώσεις τους και η εταιρεία να εξακολουθήσει να λειτουργεί μέσα από μια δημιουργική συνέργεια με τον νέο στρατηγικό επενδυτή.

Όταν αποχωρήσαμε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Μαρινόπουλος Super Markets τον Δεκέμβριο του 2015, αναλάβαμε την εγγύηση παλιότερων δανείων της εταιρείας αξίας 75 εκατ., και εγγυηθήκαμε τη χρηματοδότησή της με 65 εκατ. νέα χρήματα. Επιπλέον, τον Μάρτιο του 2016 εγγυηθήκαμε εκ νέου άλλα 75 εκατ. νέα χρηματοδότηση κατόπιν πρότασης των πιστωτριών τραπεζών, σύμφωνα με την οποία με το ανωτέρω χρηματικό ποσό θα συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις εισόδου επενδυτή σε τμήμα της εταιρείας.

Όλες οι εταιρείες που σε δημοσιεύματα αναφέρονται ως offshore (δηλαδή σε Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, FYROM, Αλβανία, Σερβία, Κροατία, ΗΠΑ) είναι εταιρείες νομιμότατες, δεν είναι offshore εταιρικά μορφώματα, είναι δηλωμένες στους αρμόδιους θεσμικούς φορείς (τράπεζες κ.ο.κ.), συμπεριλαμβάνονται στις εταιρείες του Ομίλου και αποτελούν πάντα μέρος του ενοποιημένου ισολογισμού.
Κάνουμε -δημόσια- έκκληση προς όλους τους εμπλεκομένους να μην υιοθετούν κακόβουλες και παραπλανητικές πληροφορίες, οι οποίες το μόνο που προσφέρουν είναι να δημιουργούν κωλύματα στη μόνη επωφελή για όλους λύση, που είναι η εταιρεία Μαρινόπουλος Super Markets να μείνει όρθια και εν λειτουργία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα – Στη δεκάδα στον πληθωρισμό τροφίμων

Μειώσεις τιμών σε 108 brands υπόσχεται η κυβέρνηση – Παραδέχεται εμμέσως την αισχροκέρδεια στην αγορά

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη λειτουργεί ως τροχονόμος ισχυρών οικονομικών συμφερόντων

Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 21/1 – Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ

Ο ελληνικός λαός υποφέρει κι ο δίχως ντροπή Σκρέκας αφού άφησε την απληστία να αλωνίζει τώρα ανακοίνωσε μέτρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr