Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εγκάρδιες ευχαριστίες του Λιμενάρχη Σύρου στον Πάνο Ξενοκώστα για τη δωρεά περιπολικού οχήματος

Εγκάρδιες ευχαριστίες του Λιμενάρχη Σύρου στον Πάνο Ξενοκώστα για τη δωρεά περιπολικού οχήματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τις εγκάρδιες ευχαριστίες του για τη σταθερή συμβολή των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου στο έργο του Λιμενικού Σώματος απέστειλε διά μέσω επιστολής του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο της ONEX SYROS SHIPYARDS, κ. Πάνο Ξενοκώστα, ο Λιμενάρχης Σύρου Πλωτάρχης Λ.Σ. Ιωάννης Βαμβακούσης.

Στο κείμενο της επιστολής του ο κ. Λιμενάρχης, εκφράζει τις ευχαριστίες της υπηρεσίας του για τη δωρεά προς το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή και ειδικότερα προς τη Λιμενική Αρχή Σύρου, ενός (1) περιπολικού οχήματος και συγκεκριμένα μίας (1) καινούριας μοτοσυκλέτας με τα παρελκόμενα αυτής.

Ο κ. Βαμβακούσης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ευγενική αυτή προσφορά-δωρεά σας, συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση των επιχειρησιακών μέσων και κατά ακολουθία στην ενίσχυση της επιχειρησιακής δομής, ετοιμότητας και αποτελεσματικότητάς της, επ’ ωφελεία πάντοτε του κοινωνικού συνόλου και δη σε χρονικές περιόδους, όπως η παρούσα, όπου η ανάγκη παρουσίας των εκπροσώπων της πολιτείας, ένστολων και μη, είναι απαραίτητη όσο ποτέ».

Κλείνοντας την επιστολή του ο κ. Λιμενάρχης τόνισε την σπουδαιότητα για την αυθόρμητη και με πρόσθετη αξία προσφορά της εταιρείας προς το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Η επιστολή αποδεικνύει τη συνεχή στήριξη της ONEX SYROS SHIPYARDS στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή του οποίου τα στελέχη με υψηλό αίσθημα καθήκοντος προστατεύουν τους λιμένες και τους συμπολίτες της χώρας μας.

Η ONEX SYROS SHIPYARDS ευχαριστεί με τη σειρά της τη Λιμενική Αρχή Σύρου για το έργο της και υπόσχεται ότι θα είναι συμπαραστάτης της στον καθημερινό της αγώνα με τις δυνάμεις που διαθέτει και βάσει της εταιρικής φιλοσοφίας της:

«Υπηρετούμε με περηφάνια αυτούς που περήφανα υπηρετούν την πατρίδα μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με νεκρό Ουκρανό στο λιμάνι μέσα σε φορτηγό

Πάρος: «Πρωταγωνίστρια» για μια ακόμα φορά στο Netflix

Πολύ σοβαρή υπόθεση η σύμπραξη τρομοκράτη και ΟΥΚάδων – Στη φυλακή οδηγείται ο τρομοκράτης

Τζουμχουριέτ: Ξεκινούν ελληνοτουρκικές περιπολίες στο Αιγαίο – Διαψεύδει το υπ. Ναυτιλίας

Vodafone Posidonia: Για την προστασία των υποθαλάσσιων λιβαδιών της Ποσειδωνίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr