ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) έχει, από την πρώτη στιγμή, λάβει έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων της και των πολιτών από την πανδημία του κοροναϊού COVID-19.
Τα μέτρα ξεκίνησαν από την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων στην Ελλάδα και επικαιροποιούνται συνεχώς, ανάλογα με την εξέλιξη της νόσου.
Επιπλέον, σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Επιχειρησιακής Συνέχειας που εγγυάται την αδιάλειπτη λειτουργία της, ακόμη και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.
Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΕΠΑ ξεκινά από τη Δευτέρα 16/03/2020, εκτεταμένο πρόγραμμα τηλεργασίας, με την πλειοψηφία των εργαζομένων της να δουλεύουν εκ περιτροπής από το σπίτι τους, ελαχιστοποιώντας την προσέλευση στους χώρους της εταιρείας.
Η ΔΕΠΑ στέκεται στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη παροχή του φυσικού αερίου και συμβάλλοντας στον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου, με γνώμονα το καλό όλων των πολιτών.























































