Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η CCC εκφράζει τη λύπη της που το όνομά της συνδέεται με μια πολιτική αντιπαράθεση

Η CCC εκφράζει τη λύπη της που το όνομά της συνδέεται με μια πολιτική αντιπαράθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Χρήστος Καλογρίτσας,

Ανακοίνωση για τις εξελίξεις και τα δημοσιεύματα περί εμπλοκής της στην υπόθεση του Χρήστου καλογρίτσα εξέδωσε η εταιρεία «Consolidated Contractors Company (CCC)», κάνοντας λόγο για «παραπλανητική απεικόνιση της εταιρείας» και εκφράζοντας «πλήρη εμπιστοσύνη» στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της CCC

Η Consolidated Contractors Company (CCC) χρονολογείται από το 1952, όταν τρεις ταλαντούχοι νέοι επιχειρηματίες, οι αείμνηστοι Kamel Abdul-Rahman, Hasib Sabbagh και Said Khoury, ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη ίδρυση μιας από τις πρώτες αραβικές κατασκευαστικές εταιρείες.

Το 1976, η CCC εγκαινίασε τα γραφεία της στην Αθήνα και έκτοτε θεωρεί την Ελλάδα τη δεύτερη πατρίδα της.

Η CCC δεν αναλαμβάνει έργα εντός της Ελλάδας σε συμμόρφωση με τον Νόμο 89/1967, που αναφέρεται σε επιχειρήσεις των οποίων αποκλειστικός σκοπός είναι η παροχή υποστήριξης στα κεντρικά τους καταστήματα και σε θυγατρικές εκτός Ελλάδος (Λίβανο και διάφορες χώρες του εξωτερικού αντίστοιχα).

Μετά από δεκαετίες ανάπτυξης, η CCC μια οικογενειακή επιχείρηση, έχει εξελιχτεί σε έναν διεθνή κατασκευαστικό όμιλο, πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο οποίος εξειδικεύεται στην υλοποίηση μεγάλων και απαιτητικών κατασκευαστικών έργων παγκοσμίως.

Παρόλο που οι επιχειρηματικές δραστηριότητές της CCC είναι εκτός Ελλάδος, όπως, σε όλη τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία, την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (CIS ή ΚΑΚ), η συνεισφορά της στην Ελληνική οικονομία είναι ουσιαστική.

Μετουσιώνεται κυρίως μέσω της δημιουργίας άμεσης οικονομικής αξίας που κατανέμεται σε λειτουργικές δαπάνες, φορολογία, αποδοχές και παροχές εργαζομένων και προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η CCC παρακολουθεί προσεκτικά τις πρόσφατες εξελίξεις και απορρίπτει κατηγορηματικά την παραπλανητική απεικόνιση της εταιρείας, όπως προβάλλεται από μερίδα των μέσων.

Σε συνέχεια της απόφασης υπέρ της CCC στο Ελβετικό Δικαστήριο, η CCC, έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και προσδοκά τη θετική έκβαση της νομικής της διαμάχης και στην Ελλάδα.

Η CCC εκφράζει τη λύπη της που το όνομά της συνδέεται με μια πολιτική αντιπαράθεση και εμπιστεύεται πλήρως το ελληνικό δικαστικό σύστημα για την επίλυση της αντιδικίας με την εταιρεία «Τοξότης».

Στη φωτογραφία, τα κεντρικά γραφεία – έδρα της CCC στη λεωφόρο Κηφισιάς, στο Μαρούσι της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Παππάς απαντά στην απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου: «Η δίκη αυτή ήταν πολιτική»

Το Ειδικό Δικαστήριο κήρυξε «ένοχο» τον Παππά ενώ η Εισαγγελέας είχε πει «αθώος» και αντικαταστάθηκε

Ειδικό Δικαστήριο: Πρωτοφανής ενέργεια της Προέδρου – Την έβαλε στη θέση της η Εισαγγελέας

Ειδικό Δικαστήριο: Δεν προέκυψε κανένα στοιχείο ενοχής για τον Νίκο Παππά, λέει η εισαγγελέας

Δήλωση Νίκου Παππά: Είναι μία υπόθεση πολιτική και την αντιμετωπίζω πολιτικά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr