ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσω λογαριασμών εταιρειών κοινής ωφέλειας - Η μεθοδολογία
Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο πλευρό της μικρής Λυδίας, της ενός έτους κόρης της δολοφονημένης Κάρολαϊν στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, θα βρεθεί μία τοπική επιχείρηση από τη Μαγνησία, η οποία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει μηνιαίως το ποσό των 500 ευρώ στην οικογένεια για να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια να μεγαλώσει με τους γονείς της δολοφονημένης μητέρας στην Αλόννησο.
Πρόκειται για την εταιρεία Recycling Central LTD, η οποία εδρεύει στο Βελεστίνο.
Ο επικεφαλής της εταιρείας δεσμεύθηκε να προσφέρει το εν λόγω ποσό κάθε μήνα μέχρι την ενηλικίωση της Λυδίας.
Ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης, με αφορμή την δωρεά της εταιρείας δήλωσε:
«Εκ μέρους της οικογένειας της Καρολάιν οφείλω δημόσια να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά την Εταιρεία «RECYCLING CENTRAL LTD», με έδρα το Βελεστίνο, για την ευγενική προσφορά των 500 ευρώ μηνιαίως, μέχρι και την ενηλικίωση της μικρής Λυδίας.
»Πράξη αληθινής ανθρωπιάς με ιδιαίτερη αξία, μετά την απανθρωπιά και τη βία που εισέπραξε στη βρεφική της ηλικία από τον πατέρα της».























































