Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γλυκά Νερά: Ποια εταιρεία προσφέρει 500 ευρώ μηνιαίως μέχρι την ενηλικίωση της Λυδίας

Γλυκά Νερά: Ποια εταιρεία προσφέρει 500 ευρώ μηνιαίως μέχρι την ενηλικίωση της Λυδίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο πλευρό της μικρής Λυδίας, της ενός έτους κόρης της δολοφονημένης Κάρολαϊν στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, θα βρεθεί μία τοπική επιχείρηση από τη Μαγνησία, η οποία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει μηνιαίως το ποσό των 500 ευρώ στην οικογένεια για να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια να μεγαλώσει με τους γονείς της δολοφονημένης μητέρας στην Αλόννησο.

Πρόκειται για την εταιρεία Recycling Central LTD, η οποία εδρεύει στο Βελεστίνο.

Ο επικεφαλής της εταιρείας δεσμεύθηκε να προσφέρει το εν λόγω ποσό κάθε μήνα μέχρι την ενηλικίωση της Λυδίας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης, με αφορμή την δωρεά της εταιρείας δήλωσε:

«Εκ μέρους της οικογένειας της Καρολάιν οφείλω δημόσια να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά την Εταιρεία «RECYCLING CENTRAL LTD», με έδρα το Βελεστίνο, για την ευγενική προσφορά των 500 ευρώ μηνιαίως, μέχρι και την ενηλικίωση της μικρής Λυδίας.

»Πράξη αληθινής ανθρωπιάς με ιδιαίτερη αξία, μετά την απανθρωπιά και τη βία που εισέπραξε στη βρεφική της ηλικία από τον πατέρα της».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Συνελήφθη ο 34χρονος ανιψιός – Η κληρονομιά με τα πολλά λεφτά

ΗΠΑ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο άνδρες της Εθνοφρουράς κοντά στον Λευκό Οίκο

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Ξεσπάει ο πατέρας της μετά την δικαστική απόφαση για τους αστυνομικούς

Τορόντο: Ελληνοκαναδή σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά της λίγες μέρες μετά το θάνατο του συζύγου της για να «επανενωθούν στον παράδεισο»

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθεροι υπό όρους ο φρουρός του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr