Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας στηρίζει τους οδηγούς οχημάτων φυσικού αερίου και τον Δεκέμβριο

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας στηρίζει τους οδηγούς οχημάτων φυσικού αερίου και τον Δεκέμβριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας συνεχίζει και αυτό το μήνα τη στήριξη προς τους οδηγούς οχημάτων φυσικού αερίου, διατηρώντας σταθερές τις τιμές στα ιδιόκτητα πρατήριά της.

Έτσι, για τον μήνα Δεκέμβριο, η τιμή πώλησης του φυσικού αερίου στα ιδιόκτητα πρατήρια της εταιρείας, βάσει της οποίας θα τιμολογεί τα υπόλοιπα πρατήρια, θα διατηρηθεί στο 1,20 €/κιλό ενώ στα λοιπά πρατήρια που χρησιμοποιούν το brand FISIKON, η τιμή πώλησης διαμορφώνεται ελεύθερα στο πλαίσιο του Ανταγωνισμού.

Στην τελική τιμή πώλησης του FISIKON έχει συμπεριληφθεί εκ νέου έκπτωση από την Εταιρεία, που ανέρχεται στο ποσό των 1,05€/κιλό.

Χωρίς αυτή την έκπτωση, η τιμή πώλησης θα διαμορφωνόταν στα 2,25€/κιλό.

Από τον περασμένο Απρίλιο η ΔΕΠΑ Εμπορίας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη των επαγγελματιών και ιδιωτών οδηγών που έχουν επιλέξει το φυσικό αέριο ως καύσιμο με εκπτώσεις στην τιμή πώλησης, απορροφώντας σημαντικό τμήμα της αύξησης στο κόστος προμήθειας.

Πάγια επιδίωξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας είναι η τελική τιμή πώλησης του φυσικού αερίου κίνησης στα ιδιόκτητα πρατήριά της να παραμένει όσο το δυνατόν χαμηλότερη, τη στιγμή που οι διεθνείς τιμές προμήθειας εξακολουθούν να είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Η ∆ΕΠΑ Εμπορίας εξακολουθεί με συνέπεια να στηρίζει τους καταναλωτές στη δύσκολη αυτή συγκυρία ενώ παράλληλα, διευρύνει συνεχώς το δίκτυο πρατηρίων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και την προστασία του περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ιρακινοί εξάρθρωσαν μεγάλο δίκτυο λαθρεμπορίας πετρελαίου

Ελλάδα-ΗΑΕ: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο τραπέζι Μητσοτάκη και του υπουργού Βιομηχανίας των Εμιράτων

Γιώργος Τσίπρας: Η βίαιη απολιγνιτοποίηση ήταν πολιτική, εντελώς ερασιτεχνική και στην ουσία σκόπιμη για κάποια συμφέροντα

Ηλεκτρικό ρεύμα: Σημαντική πτώση των τιμολογίων για τον Μάρτιο

Η Κίνα ανακάλυψε το μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου στον κόσμο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr