ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
ΗΠΑ: Επανεκκίνηση της Επιχείρησης «Project Freedom» εντός της εβδομάδας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χωρίς τέλος μοιάζουν τα σκάνδαλα στα οποία φέρονται να εμπλέκονται οι Goldman Sachs και HSBC, καθώς οι δύο τράπεζες κατηγορούνται για συστηματική χειραγώγηση των τιμών διάφορων μετάλλων.
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου Bloomberg, οι εκπρόσωποι των δύο τραπεζών κλήθηκαν να καταθέσουν στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης σχετικά με την υπόθεση χειραγώγησης των τιμών της πλατίνας και του παλλάδιου.
Η χειραγώγηση των τιμών των διάφορων μετάλλων συνεχιζόταν σύμφωνα με το κατηγορητήριο για τουλάχιστον οκτώ συναπτά έτη.
Στο ίδιο σκάνδαλο, πέραν της Goldman Sachs και της HSBC φέρονται να εμπλέκονται και οι BASF SE και Standard Bank, ο οποίες σύμφωνα με τα όσα τους αποδίδονται χειραγωγούσαν την τιμή του χρυσού.
Ουδείς από τους εκπροσώπους των τεσσάρων κατηγορουμένων δέχθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο επί του ρεπορτάζ του Bloomberg.























































