Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ληστεία μετά φόνου στην Ύδρα – Συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Ληστεία μετά φόνου στην Ύδρα – Συγκλονιστικές λεπτομέρειες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ληστεία, Ύδρα,

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ύδρας από την ληστεία μετά φόνου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις άγνωστοι αλλοδαποί, μάλλον Γεωργιανοί εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζευγαριού, που διατηρεί ταβέρνα στο νησί.

Οι ληστές έδεσαν και φίμωσαν και έδεσαν τον 67χρονο άνδρα και την 58χρονη σύζυγό του και αφού πήραν μια βαλίτσα με 40.000 ευρώ, τράπηκαν σε φυγή.

Δυστυχώς ο 67χρονος άνδρας , όμως πέθανε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 67χρονου άνδρα.

Η γυναίκα κατάφερε να ελευθερώσει το στόμα της και αμέσως άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να την ακούσουν οι γείτονες και να φωνάξουν την αστυνομία.

Σύμφωνα με το star.gr, η σύζυγος του άτυχου άνδρα ,που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ, είπε στην αστυνομία ότι τρεις άγνωστοι εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι τους και τους έπιασαν στον ύπνο.

Όπως είπε, ξήλωσαν τη σίτα από το παράθυρο του ισογείου και μπήκαν μέσα στο σπίτι. Αρχικά κατευθύνθηκαν στο δωμάτιο που κοιμόταν η ίδια. Εκεί την έδεσαν, την φίμωσαν, της έκλεισαν τα μάτια και την ανάγκασαν να τους υποδείξει που είχε λεφτά.

Κατόπιν πήγαν στο δωμάτιο του άτυχου 67χρονου, τον άρπαξαν με παρόμοιο τρόπο και τον ακινητοποίησαν δένοντάς τον και κλείνοντάς του το στόμα.

Οι τρεις άνδρες, που σύμφωνα με την γυναίκα μιλούσαν γλώσσα χώρας της Ανατολικής Ευρώπης, κατά πάσα πιθανότητα γεωργιανά, πήραν μία βαλίτσα με 40.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα, η γυναίκα κατάφερε να λυθεί από τα δεσμά της, πήγε στο δωμάτιο του συζύγου της και συνειδητοποίησε ότι είναι νεκρός. Αμέσως τότε έτρεξε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον εφιάλτη που είχε ζήσει.

Ο ιατροδικαστής θα αποφανθεί αν ο άτυχος 67χρονος άφησε την τελευταία του πνοή από παθολογικά αίτια λόγω της πίεσης, ή βασανίστηκε και κακοποιήθηκε από τους ληστές.

H αστυνομία έχει προσαγάγει πέντε αλλοδαπούς, οι οποίοι έψαχναν στις 05:30 θαλάσσιο ταξί για να τους πάει στη Βάρκιζα και τη Γλυφάδα.

Στο νησί έχει μεταβεί και κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε φρικτό θάνατο ο 67χρονος επιχειρηματίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Ηλιούπολη: Το πιθανότερο σενάριο για τους θανάτους μητέρας και γιου από σφαίρες στο κεφάλι

Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί με σφαίρα στο κεφάλι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr