Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ερωτικές σκλάβες στα Πατήσια! Το μαρτύριο που ζούσαν φυλακισμένες σε οίκους ανοχής

Ερωτικές σκλάβες στα Πατήσια! Το μαρτύριο που ζούσαν φυλακισμένες σε οίκους ανοχής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την απόλυτη φρίκη ζούσαν εδώ και μήνες 9 γυναίκες από την Μολδαβία τις οποίες κρατούσαν φυλακισμένες σε οίκους ανοχής και τις ανάγκαζαν να εκδίδονται προκειμένου να ξεπληρώσουν το δήθεν χρέος που είχαν για τη μεταφορά τους στην Ελλάδα.

Η μία από αυτές, κατάφερε να αποδράσει από το κολαστήριο και να καταγγείλει όσα βίωνε στην Ασφάλεια Αττικής. Συγκλονισμένοι οι αξιωματικοί της Αστυνομίας την άκουσαν να τους περιγράφει το μαρτύριο που ζούσε ενώ αυτό που δεν άντεξε ήταν το γεγονός ότι την εξανάγκασαν να κάνει άμβλωση όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν έγκυος.

Συγκεκριμένα μετά από διερεύνηση καταγγελίας 28χρονης υπηκόου Μολδαβίας, αποκαλύφθηκε η δράση της οργάνωσης και ταυτοποιήθηκαν τα μέλη της. Όπως εξακριβώθηκε, από τον Δεκέμβριο του 2014, εντόπιζαν τα θύματα τους στη Μολδαβία και εκμεταλλευόμενοι την δεινή τους οικονομική κατάσταση και με την υπόσχεση ότι θα τις φέρουν στη χώρα μας, για να εργασθούν νόμιμα με μεγάλες οικονομικές απολαβές, αποσπούσαν τη συναίνεση τους και τις μετέφεραν στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, με τη χρήση σωματικής βίας και απειλών, κατά των ιδίων και των οικογενειών τους, καθώς και με το πρόσχημα ύπαρξης χρέους προς τους ίδιους, τις εξανάγκαζαν να εκδίδονται για λογαριασμό τους και υπό την επιτήρηση τους, σε οίκους ανοχής, παρακρατώντας το σύνολο των εισπράξεών τους.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της πρακτικής που ακολουθούσαν, προκειμένου να επιβάλουν το φόβο στις γυναίκες-θύματα, ήταν ότι τους ασκούσαν έντονη σωματική βία όταν δεν επιθυμούσαν να εργασθούν στους οίκους ανοχής ή όταν προσπαθούσαν να διαφύγουν από τον έλεγχό τους. Σε μία μάλιστα περίπτωση εξανάγκασαν μία εκ των γυναικών να προβεί, παρά τη θέλησή της, σε άμβλωση, όταν πληροφορήθηκε ότι ήταν έγκυος.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε προχθές (14-10-2015) το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίσθηκαν τρία διαμερίσματα, σε Άγιο Παντελεήμονα και Πατήσια στα οποία κρατούνταν 9 γυναίκες-θύματα σωματεμπορίας (υπήκοοι Μολδαβίας) και συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Μολδαβίας και Αλβανίας, ηλικίας 26 και 41 ετών αντίστοιχα, μέλη της εγκληματικής ομάδας. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ακόμα τρεις (3) συνεργοί τους υπήκοοι Μολδαβίας, ηλικίας 28, 29 και 32 ετών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ στα θύματα παρασχέθηκε αρωγή και προστασία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλο πρόβλημα στο Ιράκ με την εμπορία ανθρωπίνων οργάνων

Το ψευδοκράτος της Υπερδνειστερίας ζήτησε «ρωσική προστασία» – Επίσημα ανήκει στη Μολδαβία

Ο Αλ Μπαγκντάντι «μεταμορφώθηκε» σε εξτρεμιστή μετά τη σύλληψή του (2004) από τους Αμερικανούς

Σοκ στα Πατήσια: 56χρονος βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του από 8 ετών

Αστυνομικός τραυματίστηκε σε συμπλοκή Ρομά στα Πατήσια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr