ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το διαμελισμένο πτώμα τουρίστα βρέθηκε στη Ζάκυνθο

Το διαμελισμένο πτώμα τουρίστα βρέθηκε στη Ζάκυνθο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ζάκυνθος, Τουρίστες,

Το διαμελισμένο πτώμα ενός 32χρονου Αμερικάνου τουρίστα, κινεζικής καταγωγής, εντόπισε το Σάββατο το μεσημέρι ψαράς στην παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο.

Το άψυχο σώμα του 32χρονου άντρα, το οποίο ήταν βαριά χτυπημένο και σε κατάσταση διαμελισμού, εντόπισε ψαράς που περνούσε τυχαία από το σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν πλωτά του Λιμενικού Σώματος τα οποία μέχρι και πριν από λίγη ώρα, λόγω των δυνατών ανέμων, δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν την παραλία, αλλά και δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Ζακύνθου, οι οποίες είχαν ενημερωθεί από το απόγευμα της Παρασκευής για την εξαφάνιση του 32χρονου τουρίστα.

Ο 32χρονος Αμερικάνος είχε αναχωρήσει («check out») από το ξενοδοχείο όπου διέμενε, ενώ από την Παρασκευή, όταν και είχε δηλωθεί η εξαφανίση του, εντοπίστηκε πάνω από την παραλία του Ναυαγίου τετράτροχο όχημα που οδηγούσε ο Αμερικάνος τουρίστας.

Η σορός αναμένεται τις επόμενες μέρες να μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ έρευνα για τα ακριβή αίτια που στοίχισαν τη ζωή στον 32χρονο διενεργεί η Ασφάλεια Ζακύνθου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υπόθεση Marfin: Προφυλακίστηκε η 46χρονη – Αρνείται την εμπλοκή της στον εμπρησμό

Κυψέλη: Από πρόσφυγας-εθελοντής, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Βρετανίδας ο 26χρονος Αφγανός

Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα

Φρίκη στο Μίσιγκαν: 47χρονος σκότωσε σύζυγο, έξι παιδιά και κατοικίδια, έβαλε φωτιά στο σπίτι και αυτοκτόνησε

Δολοφονία στη Σύρο: Σε κατ’οίκον περιορισμό ο 41χρονος, ελεύθερη υπό όρους η 30χρονη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr