Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χειροπέδες σε οδηγό λεωφορείου που προσπάθησε να εξαπατήσει πρόσφυγες

Χειροπέδες σε οδηγό λεωφορείου που προσπάθησε να εξαπατήσει πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οδηγός λεωφορείου συνελήφθη στο Νέο Φάληρο για απόπειρα εξαπάτησης προσφύγων από τη Συρία. Πρόκειται για έναν 25χρονο, ενώ επιπλέον από την αστυνομία αναζητούνται τρεις συνεργοί του.

Ο 25χρονος εντοπίστηκε στο Νέο Φάληρο, ως μισθωτής και οδηγός τουριστικού λεωφορείου, να επιβιβάζει σε αυτό είκοσι πέντε (25) πρόσφυγες από την Συρία, τους οποίους οι συνεργοί του μετέφεραν από την περιοχή του λιμένα Πειραιά με μικρό λεωφορείο, προκειμένου να τους μεταφέρει στα σύνορα, εξαπατώντας τους ότι αυτά είναι ανοικτά για τη διέλευσή τους.

Επιπρόσθετα, ο συλληφθείς στερείτο λίστας επιβατών και τιμολογίου που να αναγράφει την ημερομηνία και τον προορισμό του δρομολογίου και δεν είχε εκδώσει εισιτήρια και αποδείξεις είσπραξης για τους επιβάτες.

Ο 25χρονος που κατηγορείται για απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί λειτουργίας τουριστικών γραφείων, επιβατικών μεταφορών και εκμίσθωση Ι.Χ. αυτοκινήτων με οδηγό, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Δέσμευση-μαμούθ 550 εκατ. δολαρίων για την παγκόσμια ανθρωπιστική δράση του ΟΗΕ

Γερμανός υπ. Εσωτερικών: Η Ελλάδα παίρνει πίσω παράτυπους μετανάστες από τη Γερμανία

Η Νότια Αφρική έπαψε να δέχεται Παλαιστίνιους [πρόσφυγες] δίχως βίζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν είναι εύκολη υπόθεση η λήξη του πολέμου στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr