Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγρια συμπλοκή προσφύγων στη Δράμα

Άγρια συμπλοκή προσφύγων στη Δράμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνελήφθη σε αγροτική περιοχή της Δράμας ο 36χρονος από τη Συρία και σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης, στη Δομή Φιλοξενίας που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Δράμας, κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ φιλοξενούμενων αλλοδαπών, ο 36χρονος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι στο θώρακα, έναν 25χρονο επίσης από τη Συρία.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίσθηκαν επίσης ένα αγοράκι 2 ετών από τη Συρία και μία 16χρονη Ελληνίδα, η οποία βρισκόταν εκτός των κτιριακών εγκαταστάσεων φιλοξενίας, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε ένα αυτοκίνητο.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε επίσης ότι ο 25χρονος, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έφερε μαχαίρι, οπότε και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, το μικρό αγοράκι μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ενώ η 16χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Βουλευτής ΝΔ Κυριαζίδης: Ομοφοβικό σχόλιο κατά Κασσελάκη – Την απομάκρυνση του ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πέρασε» από την Ολομέλεια το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο

Τραγωδία στη Χίο: Τρία μικρά κορίτσια νεκρά σε ναυάγιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr