Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ: 37χρονη έβαζε την 8χρονη ανηψιά της να χαϊδεύεται και την βιντεοσκοπούσε

Σοκ: 37χρονη έβαζε την 8χρονη ανηψιά της να χαϊδεύεται και την βιντεοσκοπούσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παιδική Πορνογραφία, Πάτρα,

Σοκαρισμένοι είναι ακόμα και οι αστυνομικοί που ανέλαβαν αυτή την υπόθεση στην Πάτρα. Μια γυναίκα 37 χρόνων, συνελήφθη με την κακουργηματική κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι αστυνομικοί είχαν την “πηγή” που τους ενημέρωσε για περίεργες καταστάσεις με την γυναίκα και την ανήλικη ανιψιά της. Και τελικά μέχρι στιγμής φαίνεται οι πληροφορίες τους να είναι βάσιμες.

Η γυναίκα φέρεται να έβαζε την 8χρονη ανιψιά της, την κόρη δηλαδή της αδελφής της, να θωπεύει τον εαυτό της (καθοδηγώντας την βέβαια στο τι να κάνει) και να την βιντεοσκοπεί. Η 37χρονη έβρισκε ευκαιρία καθώς η αδελφή της έφευγε συχνά και έτσι καλείτο να μείνει και να προσέχει την ανιψιά της, κάτι όμως που φέρεται να εκμεταλλευόταν.

Προσήχθη, έτσι στην Ασφάλεια και τελικά συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr στο κινητό της το οποίο και κατασχέθηκε, εντοπίστηκε “υλικό” από τις βιντεοσκοπήσεις με την ανιψιά της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εντοπίστηκε η 16χρονη Λόρα από τη γερμανική αστυνομία – Μεταφέρθηκε σε δομή ανηλίκων

Δις ισόβια στον 39χρονο για τη δολοφονία και τον βιασμό της 11χρονης Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας

Ειρήνη Μουρτζούκου: Της ασκήθηκε δίωξη και για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη

Πάτρα: Νεκρές δυο αδελφές μέσα στο σπίτι τους

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr