ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληρή βία να αποδίδει ο αρμόδιος ιατροδικαστής τον θάνατο της Ελευθερίας Αγραφιώτου.
Το πτώμα της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, που βρέθηκε δολοφονημένη σε υπόγειο σουπερμάρκετ στο Μαρούσι, έχει κατάγματα στο κεφάλι αλλά και στην δεξιά κλείδα.
Η σορός της άτυχης γυναίκας, φέρει ένα ρωγμώδες κάταγμα μεγαλύτερο των 20 εκατοστών στο πάνω μέρος του κεφαλιού, ένα ακόμα κάταγμα στους κροτάφους, και έχει σπασμένα πλευρά.
Επιπλέον το γεγονός ότι η γυναίκα βρέθηκε ημίγυμνη και χωρίς εσώρουχο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση να έπεσε θύμα βιασμού.
Το πτώμα της 69χρονης, που ήταν αγνοούμενη από τις 21 Απριλίου, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, λόγω της δυσοσμίας που αναδυόταν από την προχωρημένη σήψη του, κοντά στο κλιμακοστάσιο του τρίτου υπόγειου γκαράζ, σε κτίριο επί των οδών Δημητρίου Ράλλη και Χατζηαντωνίου, στο Μαρούσι.
Η γυναίκα φαίνεται να σύρθηκε βίαια, από το γκαράζ του δευτέρου υπογείου όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της, προς το τρίτο υπόγειο γκαράζ που δεν ανήκε στο σούπερ μάρκετ, αλλά παρέμενε κλειστό.























































