ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απόπειρα βιασμού της από άγνωστο άνδρα στην οδό Κλεισόβης στον Πειραιά, κατήγγειλε το περασμένο Σάββατο 1η Οκτωβρίου στο τμήμα ασφαλείας της περιοχής μία 26χρονη.
Η νεαρή κοπέλα υποστήριξε στους αξιωματικούς της ασφάλειας ότι γύρω στις 8.00 το απόγευμα, δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα που προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και να τη βιάσει.
Η 26χρονη έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο άγνωστος άνδρας να τραπεί σε φυγή.
Οι αρχές, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ερευνούν τη συγκεκριμένη καταγγελία καθώς δεν αποκλείουν να σχετίζεται με πρόσφατη ανάλογη υπόθεση που δεν έχει εξιχνιαστεί επίσης.
Συγκεκριμένα δεν αποκλείεται η επίθεση να έγινε από τον δολοφόνο της Ελευθερίας Αγραφιώτου που κυκλοφορεί ελεύθερος.
Μετά την ολοκλήρωση του διευρυμένου κύκλου καταθέσεων από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, πλέον οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πως ο μανιακός προχώρησε στο έγκλημα στο δεύτερο υπόγειο πάρκινγκ του Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι ψάχνοντας εκείνη την ημέρα ένα τυχαίο θύμα.























































