ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ποινή φυλάκισης 6 και 18 ετών καταδικάστηκαν δύο ιερείς των Φαρσάλων που κατηγορούνταν για υπόθεση εξαπάτησης του ελληνικού Δημοσίου, ύψους 930.000 ευρώ, μέσω πλαστών μισθοδοτικών καταστάσεων για ιερείς.
Τις ποινές επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας.
Πρόκειται για υπόθεση που είχε αποκαλυφθεί τον Ιούνιο του 2012, ύστερα από καταγγελία της Οικονομικής Επιθεώρησης Θεσσαλίας του υπουργείου Οικονομικών προς την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.
Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τον έλεγχο των μισθολογικών καταστάσεων της Μητρόπολης είχαν διαπιστωθεί ύποπτες παρεμβάσεις και αλλοιώσεις στα αναγραφόμενα ποσά.
Σημειώνεται πως ο ένας εκ των δύο ιερέων βρισκόταν ήδη στη φυλακή ύστερα από πρωτόδικη απόφαση, ενώ το δικαστήριο επέβαλε -εκτός των άλλων- στους δύο ιερείς και καταβολή αποζημίωσης ποσών 220.000 και 710.000 ευρώ προς το ελληνικό Δημόσιο.























































