ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιατροδικαστής: Aπό χτυπήματα του πατέρα προήλθε ο θάνατος του βρέφους

Ιατροδικαστής: Aπό χτυπήματα του πατέρα προήλθε ο θάνατος του βρέφους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις προήλθε ο θάνατος του βρέφους από τη Σητεία, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ενώ εκκρεμούν οι τοξικολογικές, ιστολογικές και άλλες εργαστηριακές αναλύσεις, προκειμένου να εκδοθεί το πλήρες πόρισμα, όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Ιωάννης Τασσόπουλου.

Ειδικότερα, στη ανακοίνωση του πανεπιστημιακού νοσοκομείου αναφέρεται: «Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 19/01/2017, διεκομίσθη στο ΠαΓΝΗ βρέφος, άρρεν, 5,5 μηνών από το νοσοκομείο της Σητείας.

Η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία του νοσοκομείου Σητείας με τη ΜΕΘ Παίδων του ΠαΓΝΗ, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18/01/2017 στις 22:00.

Το βρέφος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ΠαΓΝΗ στις 01:00 πμ, όπου και επαναδιασωληνώθηκε στη ΜΕΘ Παίδων. Πραγματοποιήθηκαν άμεσα απεικονιστικές εξετάσεις και ολόσωμη αξονική τομογραφία, ενώ εισήχθη στο χειρουργείο στις 4:00 πμ.

Στις 5:15 πμ το βρέφος υπέστη ανακοπή. Έγινε προσπάθεια ανάταξης με φαρμακευτική αγωγή, με εξωτερική απινίδωση, με αερισμό. Στις 6:35 πμ το παιδί κατέληξε.

Eκκρεμούν οι τοξικολογικές

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο θάνατος του βρέφους προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ εκκρεμούν οι τοξικολογικές, ιστολογικές και άλλες εργαστηριακές αναλύσεις προκειμένου να εκδοθεί το πλήρες πόρισμα.

Επίσης, εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή και οι δυο γονείς.

Σημειώνουμε τέλος, ότι όλες οι υπηρεσίες του νοσοκομείου ανταποκρίθηκαν άμεσα στην αντιμετώπιση του περιστατικού».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανιά: Παιδιά νηπιαγωγείου έμειναν για πέντε ώρες σε σχολικό λεωφορείο – Απολύθηκε η συνοδός

Καιρός: Τετάρτη 16/09 και Πέμπτη 17/09 δεν αποκλείονται πλημμυρικά επεισόδια

Δικαστικό Συμβούλιο: Στο εδώλιο τέσσερις αστυνομικοί για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τα ναρκωτικά

Αθωώθηκε ο σύζυγος της παρουσιάστριας – Δεσμεύτηκαν στο δικαστήριο ότι «το θέμα πρέπει να λυθεί με ηρεμία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr