Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγωδία στην Κρήτη: To μωρό πέθανε από τα χτυπήματα – Τη Δευτέρα απολογείται ο πατέρας

Τραγωδία στην Κρήτη: To μωρό πέθανε από τα χτυπήματα – Τη Δευτέρα απολογείται ο πατέρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί ο πατέρας του μωρού που βρήκε τραγικό θάνατο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή.

Ο κατηγορούμενος για την κακοποίηση μέχρι θανάτου του βρέφους μεταφέρθηκε αμίλητους στα Δικαστήρια της Νεάπολης Λασιθίου, από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η μητέρα (η οποία φιλοξενείται στο ΠΑΓΝΗ και είναι υπό την παρακολούθηση ψυχολόγου), αλλά και η σορός του βρέφους θα μεταφερθούν στη Σητεία.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στη Σητεία όταν ένας 52χρονος καυγαδισε με την 32χρονη σύζυγό του, την οποία χτύπησε ενώ εκείνη κρατούσε στην αγκαλιά το μωρό τους.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανουργιάκης το βρέφος διεκομίσθει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου από την Σητεία στη 1 τα ξημερώματα.

«Αμέσως ομάδα γιατρών κλήθηκε να αντιμετωπίσει το περιστατικό. Του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο. Δυστυχώς παρά την υπερπροσπάθεια των χειρούργων, το βρέφος κατέληξε στις 5.35 το πρωί», επεσήμανε ο κ. Φανουργιάκης τονίζοντας πως το βρέφος «έφερε βαρύτατα τραύματα στην περιοχή της κεφαλής και τον αυχένα».

Ανακοίνωση από το νοσοκομείο

Η Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Σητείας του Γενικού Νοσοκομείου Λασιθίου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

«Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και ώρα περίπου 9 το βράδυ προσκομίστηκε στο νοσοκομείο μας από τους γονείς του βρέφος 6 μηνών λόγω κάκωσης κεφαλής. Το βρέφος ήταν σε κωματώδη κατάσταση χωρίς καμία αντίδραση σε ερεθίσματα. Έγινε άμεση χειρουργική και παιδιατρική εκτίμηση από τους εφημερεύοντες ιατρούς του νοσοκομείου μας, σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία παιδιάτρου και αναισθησιολόγου στη Μ.Ε.Θ. Παίδων του ΠΑ.Γ.Ν.Η. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη του προσωπικού του Νοσοκομείου και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Γ.Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ- ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΗΤΕΙΑΣ».

Πηγή: cretaplus.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr