ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης μπαίνει το πιστοποιητικό τυφλότητας, το οποίο επικαλείται ο 52χρονος κατηγορούμενος για την αρπαγή και τον βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας στο σπίτι του, στη Δάφνη.
Λίγη ώρα μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να προφυλακίσουν τον κατηγορούμενο η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί αν είναι γνήσιο το πιστοποιητικό τυφλότητας που έχει εμφανίσει ο 52χρονος σε ανάρτηση του στα social media.
Στο πλαίσιο της έρευνας θα διερευνηθεί πότε αλλά και από ποιον χορηγήθηκε το επίμαχο πιστοποιητικό το οποίο ο κατηγορούμενος δεν προσκόμισε στην ανακρίτρια.
Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης Ελευθέριο Ειρηνάκη, ο 52χρονος έχει σοβαρό πρόβλημα με την όραση του αλλά δεν έχει μαζί του τα χαρτιά του ΚΕΠΑ.
Ο κατηγορούμενος επικαλείται την αναπηρία του και ζήτησε την διενέργεια σχετικής πραγματογνωμοσύνης.























































