ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πλαστά Χαρτονομίσματα, Σύμη,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με πλαστά χαρτονομίσματα των πέντε ευρώ εντοπίστηκε 30χρονος στην Σύμη και συνελήφθη σύμφωνα με το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας Ροδιακή.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 30χρονος βρισκόταν στο νησί προκειμένου να πουλήσει σφουγγάρια.
Ωστόσο όταν ένας πελάτης έκανε τις αγορές του και τον πλήρωσε, ο 30χρονος φέρεται να έδωσε ρέστα και μεταξύ των χρημάτων ήταν και δύο χαρτονομίσματα των 5 ευρώ το καθένα τα οποία ήταν πλαστά.
Σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε να κατέχει συνολικά επτά πλαστά χαρτονομίσματα με αποτέλεσμα να συλληφθεί και χθες προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Αντεισαγγελέα ο οποίος και του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο αυτόφωρο.
Πάντως οι έρευνες των διωκτικών αρχών της περιοχής βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν και άλλα 4 χαρτονομίσματα των 5 ευρώ σε αντίστοιχο αριθμό ατόμων στο νησί, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου γίνεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει συσχετισμός και με άλλες περιπτώσεις που είχαν καταγγελθεί το προηγούμενο διάστημα για πλαστά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ.























































