ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συρία,


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δυο μετανάστες συνελήφθησαν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», κατηγορούμενοι για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης.
Οι δυο αλλοδαποί, επιχείρησαν να ταξιδέψουν για τη Βιέννη, με τον πρώτο συλληφθέντα, έναν 25χρονο Σύρο, να συνοδεύει τον δεύτερο συλληφθέντα, υπό διακίνηση, μετανάστη, τον οποίο παρουσίασε ως … σύζυγό του, καθώς φορούσε γυναικεία ρούχα και είχε αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του, ώστε να μοιάζει με γυναίκα.
Προκειμένου, μάλιστα, να παραπλανήσει τις Αρχές, επέδειξε για λογαριασμό του υπό διακίνηση μετανάστη, γνήσιο ταξιδιωτικό έγγραφο, καθώς και γνήσια άδεια διαμονής στη Γερμανία, που είχαν εκδοθεί για άλλο άτομο, θηλυκού γένους.
Παράλληλα, ο 25χρονος συλληφθείς είχε μαζί του και τον ανήλικο γιό του, ηλικίας 3 ετών, ενώ κατά τη σωματική του έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.185 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.























































