Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι ρόλο είχε ο «Μάρτιν» στο φορτίο της κοκαΐνης στη Βάρκιζα

Τι ρόλο είχε ο «Μάρτιν» στο φορτίο της κοκαΐνης στη Βάρκιζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ξεπερνά τα 5,5 εκατ. ευρώ η συνολική αξία της κοκαΐνης, πολύ καλής ποιότητας, σύμφωνα με την αστυνομία, που είχε στην κατοχή του ο 33χρονος Σερβοκροάτης, ο οποίος συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στη Βάρκιζα.

Από τις ποσότητες κοκαΐνης που κατασχέθηκαν, αλλά και από αυτές που υπολογίζεται ότι διακινήθηκαν, η αστυνομία εκτιμά ότι τα κέρδη του κυκλώματος ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια εκατομμύρια ευρώ.

Η σύλληψη του 33χρονου, με το όνομα «Μάρτιν», έγινε έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, σε πολυτελές διαμέρισμα στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Σε διάφορα σημεία του διαμερίσματος, ο δράστης είχε κρύψει συνολικά 136 κιλά κοκαΐνης, σε 124 ξεχωριστές συσκευασίες, ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι ο δράστης είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος που εισάγει από τη Λατινική Αμερική και διακινεί σε ευρωπαϊκές χώρες πολύ μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Σημειώνεται, ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και 35χρονος Σέρβος συνεργός του συλληφθέντα, ο οποίος αναζητείται.

Ένα μεγάλο μέρος της πανάκριβης κοκαΐνης, που εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του αλλοδαπού με το όνομα «Μάρτιν», επρόκειτο, σύμφωνα με πληροφορίες, να διακινηθεί σε ευρωπαϊκές χώρες και το υπόλοιπο στην Ελλάδα και ειδικότερα σε χρήστες με «γερό πορτοφόλι».

Οι αστυνομικές έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν και τα υπόλοιπα μέλη του διεθνούς κυκλώματος.

Την υπόθεση χειρίστηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι όποιοι, μετά από πολυήμερη έρευνα και αξιοποιώντας πλήρως τα στοιχεία που προέκυψαν, κατάφεραν να εντοπίσουν αποθηκευτικό χώρο ναρκωτικών, σε πολυτελή πολυκατοικία στη Βάρκιζα.

Παράλληλα ταυτοποίησαν τα στοιχεία του ένοικου του διαμερίσματος και πιστοποίησαν την εγκληματική του δράση, ως προς τη φύλαξη αλλά και τη διαχείριση ποσοτήτων κοκαΐνης στις αγορές των ναρκωτικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr