Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αστυνομικοί έπεσαν πάνω στον Χριστόδουλο Ξηρό αλλά… τον έχασαν

Αστυνομικοί έπεσαν πάνω στον Χριστόδουλο Ξηρό αλλά… τον έχασαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αίσθηση έχει προκαλέσει σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του Έθνους, σύμφωνα με το οποίο αστυνομικοί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χριστόδουλο Ξηρό αλλά… τον έχασαν.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο Παλαιό Φάληρο, όταν αστυνομικοί που έκαναν περιπολία έπεσαν πάνω στον επικηρυγμένο φυγά. Ο καταδικασμένος για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη όμως τους αντιλήφθηκε και κατάφερε να διαφύγει με το αυτοκίνητό που οδηγούσε, αφού «χάθηκε» στα στενά της περιοχής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση, έχει παχύνει αρκετά, ενώ έχει αφήσει μούσι και μαλλιά.

Η αστυνομία εξετάζει βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό και η προσπάθεια εστιάζεται στον εντοπισμό της διαδρομής που ακολούθησε ο τρομοκράτης, αλλά και το σπίτι όπου κρύβεται τους τελευταίους μήνες.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στο σύστημα υποστήριξης του Ξηρού μετέχουν όχι μόνο μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς που είχε γνωρίσει στη φυλακή, αλλά και πρόσωπα που φέρονται να ανήκουν σε άλλες οργανώσεις και να συνεργάζονται με τους Πυρήνες.

Η τελευταία εμφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού ήταν δεκαπέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή του, όταν διαπιστώθηκε ότι δεν επέστρεψε από άδεια στις φυλακές Κορυδαλλού. Στις 20 Ιανουαρίου δημοσίευσε βίντεο-μανιφέστο στο διαδίκτυο, με το οποίο ανακοίνωνε την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πάτρα: Συνελήφθη ο γιος του «Στέλιου» της 17Ν για συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες τραπεζών

O Kουφοντίνας θα μπορεί να αποφυλακιστεί το 2027

Πέθανε ο Γιάννης Παλαιοκρασσάς, πρώην υπουργός της ΝΔ

ΝΔ: 32 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Προσφυγή Κουφοντίνα στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr