ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ιερέας για το σκάνδαλο στα Φάρσαλα. Ο κληρικός, σύμφωνα με το κατηγορητήριο ήταν ο εγκέφαλος της υπεξαίρεσης συνολικού ποσού 3,8 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του Ελληνικού Δημοσίου, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα onlarissa.gr επικαλούμενη δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία Λάρισας.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δύο ιερείς από τα Φάρσαλα και τέσσερις εφοριακοί της τοπικής ΔΟΥ φέρονταν να συνεργάστηκαν στο «φούσκωμα» μισθοδοτικών καταστάσεων ιερέων της Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων.
Με την απάτη αυτή φέρονται να υφάρπαξαν συνολικά το ποσό των 3,8 εκατομμυρίων ευρώ μέσα σε 7 χρόνια από τα δημόσια ταμεία.
Το δικαστήριο επέβαλε επίσης ποινές κάθειρξης 12 ετών για συνέργια στην υπεξαίρεση σε δύο γυναίκες εφοριακούς, οι οποίες υπηρετούσαν στη ΔΟΥ Φαρσάλων, στις οποίες αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Αθώοι κρίθηκαν δύο κατηγορούμενοι για συνέργια άνδρες εφοριακοί, οι οποίοι υπηρετούσαν επίσης στην ΔΟΥ Φαρσάλων, καθώς και ένας ιερέας.























































