Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προσοχή – Αυτός είναι ο βιαστής της Αλεξανδρούπολης που κυκλοφορεί ελεύθερος

Προσοχή – Αυτός είναι ο βιαστής της Αλεξανδρούπολης που κυκλοφορεί ελεύθερος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 58χρονου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Τυρνάζη Αργύριο του Χριστοδούλου και της Γεωργίας, που γεννήθηκε την 25-3-1960, στη Βρυσούλα Φερών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 28 Ιουνίου 2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 25510-66250 και 25510-66251 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Τουρκικός Τύπος: Τούρκοι έρχονται με λεωφορεία στην Ελλάδα για σούπερ μάρκετ

Ο οδικός άξονας Δημάριο-Σύνορα «ενθουσίασε» τους Βούλγαρους φασίστες

Εκδικάστηκε στο Εφετείο Θράκης η έφεση του «Συλλόγου Φιλάθλων Φενέρμπαχτσε στη Δυτική Θράκη»

Ορκίστηκε ο νέος Μουφτής Διδυμοτείχου, Εμίν Σερίφ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr