ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tο δρόμο για τις φυλακές πήρε πρώην ειδικός φρουρός της Αστυνομίας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για ένοπλη ληστεία που κατηγορείται ότι διέπραξε το Μάιο του 2014 σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στο Κάτω Σχολάρι, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης επικύρωσε την ποινή της οκταετούς κάθειρξης που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα, την οποία καλείται τώρα να εκτίσει.
Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγυοδοσία ενόψει του Εφετείου.
Ο ίδιος όταν διέπραξε την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα ανατολικά της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, υπό την απειλή του υπηρεσιακού του όπλου και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, απέσπασε από το πρατήριο υγρών καυσίμων το ποσό των 600 ευρώ.
Όμως, στην προσπάθειά του να διαφύγει εντοπίστηκε και συνελήφθη από συναδέλφους του.
Όπως είχε γίνει γνωστό στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, γενετικό υλικό του ιδίου είχε βρεθεί σε ψάθινο καπέλο που φορούσε κατά τη διάπραξη της ληστείας, ενώ υπάλληλοι του πρατηρίου φαίνεται ότι τον είχαν αναγνωρίσει.






















































