Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρήτη: Καταγγελίες από γυναίκες για επιθέσεις με αυτοκίνητο μετά το φόνο της βιολόγου

Κρήτη: Καταγγελίες από γυναίκες για επιθέσεις με αυτοκίνητο μετά το φόνο της βιολόγου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μουδιασμένη η Κρήτη μετά το τραγικό περιστατικό δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου από 27χρονο ο οποίος τη χτύπησε με το όχημά του και στην πορεία την κακοποίησε σεξουαλικά.

Μετά τη συγκλονιστική υπόθεση, το φως της δημοσιότητας είδαν καταγγελίες από γυναίκες για δύο επιθέσεις με άσπρο αυτοκίνητο στα Χανιά.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, τα δύο περίεργα περιστατικά σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Μάλεμε στα Χανιά.

Οι δύο καταγγελίες παρουσιάζουν ομοιότητες όχι μόνο με τον τρόπο που χτύπησε και τελικά σκότωσε την Σούζαν Ίτον ο 27χρονος αλλά και με την αναφορά της ΕΛ.ΑΣ. για το άσπρο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε, δίνοντας στην δημοσιότητα και την φωτογραφία του.

Οι καταγγελίες της Λιθουανής: Ένιωσα τρόμο

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το 2018 και συνέβη σε μία νεαρή κοπέλα με καταγωγή από τη Λιθουανία.

Η 27χρονη Λιθουανή η οποία σπουδάζει Κοινωνιολογία στο Βερολίνο, πέρυσι το καλοκαίρι εργαζόταν σε τουριστική επιχείρηση στο Γεράνι.

Όπως περιγράφει, προς το τέλος Αυγούστου του 2018, ένα πρωινό πριν πάει στην δουλειά περίπου στις 7 το πρωί, ξεκίνησε να πάει για τρέξιμο κοντά στο μέρος που έμενε και εργαζόταν, στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά.

Ενώ έκανε τζόκινγκ σε ένα αγροτικό δρόμο ανάμεσα σε ελιές σχετικά κοντά στη θάλασσα, αντιλήφθηκε ένα αυτοκίνητο να έρχεται από πίσω της και, όπως λέει, απόρησε για το τι δουλειά έχει ένα επιβατικό αυτοκίνητο σε αγροτικό δρόμο.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο προσπάθησε να πέσει επάνω της και, σύμφωνα με την ίδια, ο άγνωστος οδηγός προσπάθησε να την χτυπήσει.

«Μου επιτέθηκε με το αυτοκίνητο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η κοπέλα αναφέρει ότι επειδή ήταν πολύ στενός ο δρόμος και πολύ κακό το οδόστρωμα, το αμάξι δεν μπόρεσε να αναπτύξει ταχύτητα, οπότε κατάφερε να το αποφύγει πηδώντας μέσα στα δέντρα, ενώ πέφτοντας στο χώμα χτύπησε ελαφρά στα πόδια.

Το αυτοκίνητο την προσπέρασε, σταμάτησε μερικά μέτρα πιο κάτω, ο οδηγός δεν κατέβηκε, ενώ την ίδια στιγμή η κοπέλα μέσα στον πανικό της άρχισε να φωνάζει.

Λίγο παρακάτω ήταν ένας τουρίστας ο οποίος έκανε τζόκινγκ, ο οποίος φέρεται να είδε το περιστατικό και άρχισε και αυτός να φωνάζει στον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος λίγο μετά έφυγε γρήγορα από το σημείο.

Η 27χρονη Λιθουανή περιγράφει ότι σοκαρίστηκε και ένιωσε τρόμο από το περιστατικό, ωστόσο δεν το ανέφερε στην αστυνομία, καθότι δεν είχε χτυπήσει, αλλά έπρεπε να πάει και στη δουλειά της.

Όπως αναφέρει η νεαρή κοπέλα, δεν είδε τον οδηγό, αλλά θυμάται ότι ήταν ένα παλιό άσπρο επιβατηγό αυτοκίνητο.

Όπως υποστηρίζει το Flashnews.gr, η περιγραφή της 27χρονης για την επίθεση ταιριάζει με τις αποκαλύψεις που έκανε η Ελληνική Αστυνομία για την επίθεση στη Ζούζαν Ίτον στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε ότι ο 27χρονος την χτύπησε με ένα επιβατικό αμάξι λευκού χρώματος.

Πληροφορίες για δεύτερο περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ακόμα μία αλλοδαπή νεαρή κοπέλα, η οποία δέχτηκε παρόμοια επίθεση πριν από δύο μήνες στο Καστέλλι.

Σύμφωνα με το κρητικό Μέσο, ο οδηγός ενός άσπρου αυτοκινήτου χτύπησε την κοπέλα η οποία ευτυχώς κατάφερε να διαφύγει και να γλιτώσει.

Τα στοιχεία της κοπέλας είναι γνωστά, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να περιγράψει με λεπτομέρειες το περιστατικό, προτού το αναφέρει στην Αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αττική – Κύκλωμα εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία: «Εγκέφαλος» μια 25χρονη, ο ρόλος του ταξιτζή

Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: Νεκρός 33χρονος από φωτοβολίδα – Το δράμα της οικογένειας

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Ελευσίνα: 44χρονος καταδίωξε την πρώην του και εμβόλισε το αυτοκίνητό της επτά φορές

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr