ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κορίνθου καθώς μία γυναίκα μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη 17χρονη κόρη της, την μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα.
Μάλιστα η μητέρα αφού μαχαίρωσε την κόρη της, την μετέφερε η ίδια στο νοσοκομείο Κορίνθου, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Όπως αναφέρει το korinthiannews.gr, η 17χρονη κοπέλα νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.
«Συνελήφθη, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, 42χρονη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 17χρονης.
»Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο, η 42χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 17χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, έπληξε την 17χρονη με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα.
»Η 17χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ το προαναφερόμενο μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε.
»Επιπλέον, στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ ναρκωτικά δισκία.
»Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου».























































