ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Μακελειό» στη Βάρη: Τους εκτέλεσαν μπροστά στα μάτια των τριών μικρών παιδιών τους

«Μακελειό» στη Βάρη: Τους εκτέλεσαν μπροστά στα μάτια των τριών μικρών παιδιών τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες,

Μπροστά στα μάτια των τριών μικρών παιδιών τους, εκτέλεσαν τους δυο άνδρες μέσα σε ταβέρνα στη Βάρη το απόγευμα της Κυριακής 19/1, οι άγνωστοι δολοφόνοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που ερευνούν το διπλό έγκλημα έχουν βρει περισσότερους από 20 κάλυκες των εννέα χιλιοστών στον τόπο του διπλού εγκλήματος.

Οι κάλυκες έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν.

Τέσσερις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά μπήκαν μέσα στην ταβέρνα, πλησίασαν στο τραπέζι όπου έτρωγαν δύο οικογένειες και μπροστά στα μάτια των τριών μικρών παιδιών -ηλικίας έξι έως δέκα ετών- πυροβόλησαν και σκότωσαν τους δύο άνδρες.

Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου και ψυχρή εκτέλεση.

Μία γυναίκα νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο της Βούλας με ελαφρύ τραύμα στο μηρό, από εξοστρακισμό σφαίρας.

Τα δύο θύματα κατάγονται από τη Σλοβενία και το Μαυροβούνιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αίγιο: Τα λεφτά από την πώληση ακινήτου, το κίνητρο της διπλής δολοφονίας

Αίγιο: Συνελήφθη ο 65χρονος Ιταλός για τους φόνους της συντρόφου του και του γιου της

Αίγιο: Ο 65χρονος Ιταλός διώκεται για τη δολοφονία της συντρόφου του και του γιου της

Αίγιο: Άγριο διπλό φονικό μητέρας και γιού – Εξετάζεται ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της γυναίκας

Τι προτείνει η ΕΛ.Α.Σ. για την ενδοοικογενειακή βία: «Καμία ανοχή στην έμφυλη βία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr