ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία στη μάχη κατά του παράνομου τζόγου σημείωσε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία εν μέσω καραντίνας κορωνοϊού εξάρθρωσε, την Τρίτη 21 Απριλίου, κατάστημα στην Αττική, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.
Στο μίνι καζίνο, εκτός από την ιδιοκτήτρια που συνελήφθη, εντοπίστηκαν ακόμη έξι άτομα, τα οποία αψήφησαν τα περιοριστικά μέτρα προκειμένου να επισκεφθούν το παράνομο κατάστημα και τους επιβλήθηκαν οι σχετικές κυρώσεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., σε βάρος της ιδιοκτήτριας του καταστήματος σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοΐού.
Επιπλέον, στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με το τυχερό παίγνιο «ρουλέτα», ηλεκτρονικός υπολογιστής (server), πέντε παιγνιομηχανήματα τύπου «τρίλιζα» και «φρουτάκια», επτά κάμερες κλειστού κυκλώματος και τηλεχειριστήριο απασφάλισης της πόρτας του καταστήματος, καθώς και το ποσό των 165 ευρώ.























































