ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία στη μάχη κατά του παράνομου τζόγου σημείωσε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία εν μέσω καραντίνας κορωνοϊού εξάρθρωσε, την Τρίτη 21 Απριλίου, κατάστημα στην Αττική, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.
Στο μίνι καζίνο, εκτός από την ιδιοκτήτρια που συνελήφθη, εντοπίστηκαν ακόμη έξι άτομα, τα οποία αψήφησαν τα περιοριστικά μέτρα προκειμένου να επισκεφθούν το παράνομο κατάστημα και τους επιβλήθηκαν οι σχετικές κυρώσεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., σε βάρος της ιδιοκτήτριας του καταστήματος σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοΐού.
Επιπλέον, στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με το τυχερό παίγνιο «ρουλέτα», ηλεκτρονικός υπολογιστής (server), πέντε παιγνιομηχανήματα τύπου «τρίλιζα» και «φρουτάκια», επτά κάμερες κλειστού κυκλώματος και τηλεχειριστήριο απασφάλισης της πόρτας του καταστήματος, καθώς και το ποσό των 165 ευρώ.























































