Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη απεγνωσμένα ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια (βίντεο)

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη απεγνωσμένα ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας μάρτυρας που εργάζεται σε κουρείο στη γειτονιά, όπου ήταν το γραφείο που εργάζεται η άτυχη 34χρονη μίλησε στον ΣΚΑΪ για όσα είδε σχετικά με την φρικτή επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

«Η κοπέλα ούρλιαζε. Έτρεξα κοντά της.

»Είδα ροζ υγρό στο πρόσωπο, νόμιζα ότι ήταν αίματα», είπε.

Όπως περιέγραψε ο μάρτυρας η κοπέλα από μόνη της έτρεξε και πήγε στο φαρμακείο.

Ζήτησε νερό και από μόνη της πήγε δίπλα σε νιπτήρα. Το υγρό έλιωνε τα ρούχα της.

«Κατευθείαν κατάλαβα τι έγινε. Έβλεπες το ρούχο να αφρίζει να κάνει τρύπες».

Στη συνέχεια εξηγώντας πώς συνέβη το περιστατικό, ο μάρτυρας είπε:

«Η κοπέλα όταν είπαμε καλημέρα προχώρησε προς τη δουλειά της».

Σε 40 με 50 δευτερόλεπτα γύρισε τρέχοντας και φωνάζοντας.

«Η κοπέλα με το που μπήκε μέσα στο φαρμακείο πήγα να τη βοηθήσω.

»Δεν ήθελε να μπλέξει κανένας ήθελαν να περιμένουν για ασθενοφόρο. Μου είπαν είναι μια κυρία με μάσκα στο πρόσωπο και μαύρο παντελόνι».

Τότε ο μάρτυρας, όπως ανέφερε, έτρεξε αριστερά από το γραφείο που εργαζόταν η κοπέλα αλλά είδε τρεις κυρίες που έμοιαζαν στην περιγραφή.

«Είπα σε γυναίκες να της βγάλουν τα ρούχα και έφερα μπέρτα από το κουρείο να την τυλίξουν», είπε τονίζοντας ότι η κοπέλα ήταν σε κατάσταση σοκ, απεγνωσμένα ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια.

Ήταν μια κοπέλα πάντα χαμογελαστή είπε, τέλος, ο μάρτυρας.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 34χρονη που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, όπως μετέδωσε το Mega.

Οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν το αριστερό μάτι του θύματος, καθώς έχει υποστεί σοβαρά τραύματα από το καυστικό οξύ που δέχθηκε στο κεφάλι, καθώς και στο πρόσωπο και το σώμα.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές Αρχές επιχειρούν να εντοπίσουν τη γυναίκα που πραγματοποίησε την επίθεση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει πίσω από τη μάσκα που φορούσε.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της άγνωστης γυναίκας που με καλυμμένο πρόσωπο έκανε την φρικιαστική επίθεση συνεχίζονται και σύμφωνα με τις αρχές τα αίτια κρύβονται σε προσωπικές διαφορές.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι η εν λόγω πράξη έχει έντονα τιμωρητικό χαρακτήρα, μιας και στοχεύει όχι να σκοτώσει, αλλά να βασανίσει και να «σημαδέψει» το θύμα για το υπόλοιπο της ζωής του.

Καταθέσεις από το στενό της περιβάλλον

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι έρευνες των αρχών κινούνται γύρω από προσωπικό περιβάλλον της 34χρονης, ενώ έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν δύο άνδρες από το στενό της περιβάλλον.

Υπό εξέταση βρίσκεται η εμπλοκή γυναίκας στην υπόθεση, ενώ εξετάζονται και συγγενείς της άτυχης 34χρονης, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι το κίνητρο της υπόθεσης είναι προσωπικό.

Οι ίδιοι εκτιμούν ότι δεν θα αργήσει η εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ κρίσιμο ρόλο παίζει και η μαρτυρία της ίδιας της 34χρονης.

Οι πρώτες κουβέντες της 34χρονης

Μιλώντας στο MEGA ο διευθυντής επειγόντων στο Metropolitan, Πάρης Μπουλές, όπου μεταφέρθηκε η άτυχη 34χρονη ανέφερε πως «νοσηλεύεται στην ομάδα εγκαυμάτων.

»Στη διάρκεια της πρωινής βάρδιάς μου στις 09:48 παρέλαβα μία γυναίκα που ήρθε τρέχοντας και ουρλιάζοντας.

»Είχε γίνει κάποιου είδους επίθεση εναντίον της με χημική ουσία.

»Αντιμετωπίστηκε σαν χημικό έγκαυμα. Της δώσαμε όλες τις πρώτες βοήθειες».

Όπως είπε «η γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στα άνω άκρα της, καθώς και στο αριστερό της μάτι ένα άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή.

»Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται από ομάδα πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για το μάτι».

«Στην ερώτησή μου για το αν ήταν εσκεμμένο ώστε να φωνάξουμε την αστυνομία, μου είπε “δεν ξέρω τι έγινε, μία γυναίκα με μαύρα, δεν έχω καταλάβει, μου πέταξε κάτι”.

»Ήταν δύσκολη η επικοινωνία λόγω του σοκ που βίωνε» κατέληξε ο κ. Μπουλές.

«Ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια»

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του κουρείου, Θεόδωρο Κισόγλου, η κοπέλα ήταν σε καλή διάθεση το πρωί την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Μετά από δυο λεπτά άρχισε να ουρλιάζει και κ. Κισόγλου την πλησίασε για να τη βοηθήσει.

«Πάω κοντά της και φωνάζει ‘νερό’».

Ο ιδιοκτήτης του κουρείου, περιγράφοντας τις στιγμές αγωνίας δίπλα στην κοπέλα, τόνισε πως ζητούσε βοήθεια συνεχώς.

«Η κοπέλα όλη την ώρα ούρλιαζε, ζήταγε βοήθεια και έβαζε πάνω της νερό» λέει.

Ο κ. Κισόγλου, στην προσπάθειά του να βοηθήσει, είπε στην κοπέλα και σε άλλους που βρίσκονταν εκεί, να της αφαιρέσουν τα ρούχα καθώς έλιωναν πάνω της.

«Βγάλτε τα ρούχα, φωνάζω. Δυστυχώς τα πράγματα ήταν πάρα πολύ άσχημα».

Συγκλονισμένος ο πατέρας της

Ο πατέρας της μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί στην κόρη του είπε πως «είναι στην εντατική το κοριτσάκι μου, της έριξαν οξύ στο πρόσωπο, δεν γνωρίζω πολλά ακόμα.

»Είναι τραγικό αυτό που συνέβη στο παιδί μου. Εύχομαι να ακούσω καλά νέα από τους γιατρούς γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ποιος ήθελε να της κάνει κακό».

«Είναι ανήκουστα πράγματα αυτά. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος έκανε αυτό το κακό στην Ιωάννα μας.

»Η κοπέλα εργάζεται στην Αθήνα και μένει μόνη της. Έχουμε στεναχωρεθεί με αυτή την τραγική είδηση», λέει στο Πρώτο Θέμα ο πατέρας της 34χρονης.

Σε βίντεο – ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που η 34χρονη φτάνει στη δουλειά της στην Καλλιθέα και λίγο αργότερα, αφού έχει δεχτεί την επίθεση με καυστικό υγρό, να μεταφέρεται σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η 34χρονη φτάνει στη δουλειά της και παρκάρει το αυτοκίνητό της.

Λίγο αργότερα η άτυχη κοπέλα φαίνεται να περπατάει με αργά και σταθερά βήματα προς την πολυκατοικία που έμελλε να δεχτεί την επίθεση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μέσα στην πολυκατοικία, μπροστά από το ασανσέρ, την περίμενε μια κοπέλα που φορούσε χειρουργική μάσκα και κρατούσε το καυστικό υγρό το οποίο της πέταξε.

Λίγα λεπτά αργότερα, μπροστά από το φαρμακείο, βλέπουμε την φαρμακοποιό να τρέχει εσπευσμένα στο εσωτερικό όπου βρίσκεται η 34χρονη σε άθλια κατάσταση.

Στη συνέχεια, η άτυχη κοπέλα βγαίνει από το φαρμακείο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Γλυφάδα: Χτύπησε τη γυναίκα του, τον καταδίωξε η αστυνομία και αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr