Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην 33χρονη

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην 33χρονη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της 33χρονης που δέχθηκε φρικτή επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, πριν από μία εβδομάδα, μετέδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με αποκλειστικές της πληροφορίες.

Όπως ανέφερε η δημόσια τηλεόραση, υπάρχει κάμερα ασφαλείας η οποία κατέγραψε τη δράστιδα να φτάνει στην Καλλιθέα, λίγα λεπτά πριν από την επίθεση, να κατεβαίνει από όχημα και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτιρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εικόνα από την άφιξή της δεν είναι τόσο καθαρή για να έχουν χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ φορούσε και μάσκα και σκούφο.

Ωστόσο, οι Αρχές ελπίζουν πως -με ειδική επεξεργασία- θα μπορέσουν να ανασυνθέσουν το πρόσωπο της γυναίκας, έστω εν μέρει, ούτως ώστε να βοηθήσουν το θύμα της επίθεσης να τη θυμηθεί ή και να την αναγνωρίσει.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι Αρχές ιχνηλατούν τη διαδρομή του οχήματος της γυναίκας, προσπαθούν να βρουν από πού ξεκίνησε αλλά και το σπίτι που μένει.

Σύμφωνα με τις πηγές του κρατικού καναλιού, φαίνεται να έχει κάνει σημαντικά λάθη και τόσο στη διαδρομή που ακολούθησε όσο και κατά την επίθεση στην 33χρονη, λάθη τα οποία η Αστυνομία ελπίζει να εκμεταλλευτεί για να βρει την άκρη του νήματος.

Στο μεταξύ, βγήκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από το Γενικό Χημείο του Κράτους για το υγρό με το οποίο η δράστιδα έλουσε το θύμα της.

Πρόκειται για θειικό οξύ, δηλαδή βιτριόλι, ιδιαίτερα καυστικό, που χρησιμοποιείται για συγκεκριμένους βιομηχανικούς και παρασκευαστικούς λόγους, με την προμήθειά του να είναι σχετικά δύσκολη.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν χώρους που παρασκευάζονται τέτοια καυστικά υγρά, για τον τυχόν εντοπισμό πρόσφατης αγοράς ή προμήθειας, αναζητώντας και βιντεοληπτικό υλικό από αυτά.

Δεν αποκλείουν βέβαια το ενδεχόμενο η δράστιδα να προμηθεύτηκε τις πρώτες ύλες και μέσω οδηγιών από το Διαδίκτυο να προέβη στην παρασκευή του.

Σε περίπτωση που οι αστυνομικές έρευνες κωλυσιεργούν, οι αρμόδιοι αξιωματικοί δεν αποκλείεται να επισπεύσουν την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να εντοπίσουν συχνές επαφές, ύποπτα ή απειλητικά μηνύματα SMS, ακόμη και επικοινωνίες μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, θα προβούν σε μία «σάρωση» των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Καλλιθέας για τον εντοπισμό ύποπτων επικοινωνιών, το κρίσιμο χρονικό διάστημα πριν και μετά την επίθεση.

Δείτε τι μετέδωσε η ΕΡΤ:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Συναγερμός» στους Αμπελόκηπους: Εξαφανίστηκε 16χρονη – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Ελευσίνα: 44χρονος καταδίωξε την πρώην του και εμβόλισε το αυτοκίνητό της επτά φορές

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μέλος σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr