Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η μητέρα της 34χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η μητέρα της 34χρονης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε αντιπαραβολή αναμένεται να βάλουν οι αξιωματικοί του τμήματος ασφάλειας Καλλιθέας και της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αττικής τις τηλεφωνικές συνδέσεις στην περιοχή της Καλλιθέας, πριν ακριβώς την επίθεση της μαυροφορεμένης γυναίκας στη 34χρονη με βιτριόλι, και αμέσως μετά, ώστε να διασταυρώσουν αν τα άλλοθι των ατόμων που έχουν μπει στο «κάδρο» ισχύουν.

Από τον έλεγχο και τη σάρωση των τηλεφωνικών συνδέσεων θα εξακριβωθεί αν τα κινητά τους ήταν ενεργοποιημένα, και πού βρίσκονταν, την ώρα της επίθεσης.

Παράλληλα, θα υπάρξει νέα επικοινωνία των αξιωματικών της ΕΛΑΣ με την 34χρονη για να δείξουν κάποιο από τα πρόσωπα που έχουν καταγράφει σε βιντεοληπτικό υλικό και να δουν αν έχει θυμηθεί κάτι νεότερο κατά την επίθεση.

Στο κάδρο έχουν μπει δύο – τρία πρόσωπα για τα όποια υπάρχουν μεν ισχυρές ενδείξεις στις Αρχές ότι σχετίζονται με την επίθεση, μέχρι στιγμής ωστόσο υπάρχουν ασθενή στοιχεία που να τους «δένουν» με το συγκεκριμένο σημείο κατά τη διάρκειά της.

Συγκλονίζει η μητέρα της 34χρονης

Η μητέρα της 34χρονης γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι μίλησε σε ρεπόρτερ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε μεταξύ άλλων:

«Ποιο κακό έκανε το παιδί μου σε αυτή τη γυναίκα για να της καταστρέψει τη ζωή και να τη σημαδέψει τη ζωή και την ψυχή της για πάντα;».

«Και όταν κάποια στιγμή αν την βρούνε θέλω να την κοιτάξω στα μάτια και να την ρωτήσω: “Τόσο κακό. Τι κακό σου έχει κάνει το παιδί μου για να το καταστρέψεις για πάντα;”», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κλείνουν νωρίτερα τρεις σταθμοί του Μετρό: Παράταση στις εργασίες της Γραμμής 2

Ακτή Βουλιαγμένης: Ποιες εταιρείες κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές για τη μίσθωση της

O Ανδρέας Κουτσόλαμπρος νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών – Ποιοι εκλέχθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά

Θρακομακεδόνες: Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο σε σχολείο

Eπέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Οι πορείες και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr