ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγγελική Νικολούλη, Απόστολος Λύτρας, Αστυνομία, Δικηγόροι, Επίθεση με Βιτριόλι, Καλλιθέα,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πληροφορίες που πιθανόν να αποτελούν στοιχεία που αφορούν την υπόθεση έδωσε χθες ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, από άγνωστη γυναίκα την οποία μέρες τώρα αναζητά η Αστυνομία.
Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο δικηγόρος της 34χρονης Απόστολος Λύτρας, υποστήριξε ότι ο πρώην σύντροφός της εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά.
«Από την έρευνα έμαθα πως ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας με τον οποίο χώρισε 5 ημέρες πριν την επίθεση εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι.
»Όταν επιχείρησα μέσω της εταιρείας να επικοινωνήσω μαζί του έλαβα mail από την επιχείρηση ότι πλέον δεν εργάζεται εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του που είχε με την Αγγελική Νικολούλη.
Ο κ. Λύτρας υποστήριξε, επίσης, ότι ο οδηγός ραδιοταξί μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό της δράστιδος.






















































