Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη θέλει να εργαστεί στη φυλακή για να μειώσει την ποινή της

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη θέλει να εργαστεί στη φυλακή για να μειώσει την ποινή της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Επίθεση με Βιτριόλι,

Στη φυλακή βρίσκεται η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, μετά την προφυλάκισή της που διέταξε ο ανακριτής την Τρίτη.

Μπορεί ο δικηγόρος της να αναφέρει ότι πρόκειται για ένα διαταραγμένο άτομο, αφού η ίδια σιώπησε μπροστά στον ανακριτή και δεν έβγαλε λέξη, όμως η συμπεριφορά της στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού είναι διαφορετική.

Τρώει κανονικά και θέλει να εργαστεί

Μόλις εγκαταστάθηκε στον θάλαμό της, όπου μένει μόνη της λόγω του πρωτοκόλλου για τον κορωνοϊό και όχι για λόγους ασφαλείας, όπως είχε διαρρεύσεις, φρόντισε να μάθει πώς θα μπορέσει να εργαστεί σε θέσεις στη φυλακή.

Όπως ανέφερε η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή «Live News», η 35χρονη θα καταθέσει αίτηση για να κάνει μεροκάματα στη βιβλιοθήκη ή το καφενείο της φυλακής, με απώτερο σκοπό να μειωθεί η ποινή φυλάκισης που θα της επιβληθεί.

Εκτός αυτού, παρά το γεγονός ότι όταν συνελήφθη και κρατούνταν στη ΓΑΔΑ δεν έτρωγε τίποτα για τρεις μέρες, στη φυλακή λαμβάνει κανονικά τα γεύματά της στον ευρύχωρο θάλαμο όπου κρατείται, ενώ φροντίζει να μη μιλά σχεδόν καθόλου και σε κανέναν για την υπόθεση με το βιτριόλι.

Το πρωτόκολλο για τις νεοεισερχόμενες κρατούμενες, ακολουθήθηκε πιστά και στην περίπτωση της 35χρονης, που μεταξύ άλλων ζήτησε να ενημερωθεί για τις μέρες και ώρες των επισκεπτηρίων.

Μεταξύ των πρώτων ερωτήσεων που έκανε η 35χρονη, ήταν αν μπορεί να κάνει αγορές από την καντίνα και το εξωτερικό μπακάλικο των φυλακών.

Λαμβάνοντας υπόψη τη συμπεριφορά της τόσο πριν όσο και μετά την προφυλάκισή της, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι η 35χρονη, με το βάρος των ατράνταχτων στοιχείων πάνω της, τα οποία την «καίνε», επιλέγει να μην πει το παραμικρό στις Αρχές, φοβούμενη μην επιβαρύνει τη θέση της.

Όμως, ξέρει πώς να κινηθεί και τι πρέπει να κάνει για να μείνει όσο μπορεί λιγότερο στη φυλακή για την αποτρόπαιη πράξη που της αποδίδεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr