ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο άντρες, ένας 31χρονος αλλοδαπός και ένας ακόμη, αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκαν χθες το βράδυ νεκροί, σε δασική περιοχή της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, από την ιατροδικαστική έρευνα, μέχρι στιγμής, δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του 31χρονου, ενώ το έτερο άτομο έφερε τραύμα από τέμνον όργανο και εγκαυματικές αλλοιώσεις.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που διενεργούν προανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την έρευνα του χώρου.























































