Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τι ψάχνει η αστυνομία στο αεροδρόμιο των Μεγάρων

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τι ψάχνει η αστυνομία στο αεροδρόμιο των Μεγάρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια ληστεία καρμπόν με αυτή στα Γλυκά Νερά που είχε σημειωθεί σε σπίτι στο Αλεποχώρι με θύματα τον εκπαιδευτή του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν και τη σύζυγο του, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο εκπαιδευτής και η σύζυγος του, έχουν κληθεί στην Ασφάλεια, ώστε να καταθέσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, που μπορεί να θυμούνται για τους δράστες.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι μέσα από εκεί θα βρουν το νήμα για να οδηγηθούν σε εξιχνιάση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ υπάρχουν τρία μικρά ονόματα, τα οποία ακούστηκαν και στις δύο διαρρήξεις.

Υπάρχουν επίσης και οι περιγραφές των δραστών, οι οποίοι και στην περίπτωση του Αλεποχωρίου ήταν τρεις και χτύπησαν τη σύζυγο του εκπαιδευτή με τον ίδιο τρόπο που είχαν χτυπήσει την Καρολάιν.

Η σύζυγος του εκπαιδευτή, ωστόσο, σώθηκε αλλά νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο.

Η αστυνομία ερευνά αν οι δράστες έχουν σημανθεί ποτέ στην Ελλάδα, έχοντας ήδη ζητήσει από την αλβανική πρεσβεία να ελεγχθούν άτομα τα οποία έχουν σημανθεί στην Αλβανία. Αναμένεται να ζητήσουν το ίδιο και από άλλες πρεσβείες για τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία ή και τη Γεωργία.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες του καναλιού, υπάρχουν ορφανά αποτυπώματα και από τις δύο ληστείες, τα οποία θα σταλθούν και σε άλλες χώρες πιθανόν μέσω ιντερπόλ για να δούμε αν ταυτοποιούνται με σεσημασμένους δράστες.

Αναζητούν πληροφορίες και στο αεροδρόμιο των Μεγάρων

Στο μεταξύ κλιμάκιο των αστυνομικών της ασφάλειας Αττικής βρίσκεται εδώ και μέρες στο αεροδρόμιο των Μεγάρων, προκειμένου να αναζητήσει οποιαδήποτε πληροφορία για κίνηση χρημάτων στο σπίτι στα Γλυκά Νερά ή στο σπίτι του εκπαιδευτή του.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι επειδή συγκεντρώνονταν οι πιλότοι και κάποια άλλα άτομα σε συγκεκριμένο κατάστημα όπου έπιναν τον καφέ και το ποτό τους, μπορεί εκεί να έγινε κάποια σχετική κουβέντα από τον πιλότο, κάποιος να την άκουσε και να τη μετέφερε σε μέλος της συμμορίας.

Στο μικροσκόπιο επίσης βρίσκεται η BMW η οποία φαίνεται στις 05.40 το πρωί της δολοφονίας σε κάμερα να κινείται στην περιοχή.

Πρόκειται για το μόνο αταυτοποίητο αυτοκίνητο, καθώς όλα τα άλλα ανήκουν σε γείτονες.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο συγκεντρώνει όλες τις πιθανότητες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, να είναι το αυτοκίνητο με το οποίο έχουν φύγει οι δράστες, ενώ ερευνάται από ποια σημεία έχει περάσει και πού έχει καταλήξει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr