Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φόνος Καρολάιν: Προφυλακιστέος ο πιλότος – Oδηγείται στον Κορυδαλλό

Φόνος Καρολάιν: Προφυλακιστέος ο πιλότος – Oδηγείται στον Κορυδαλλό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον δρόμο για τις φυλακές παίρνει μετά τη μαραθώνια απολογία του ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, για τη δολοφονία της συζύγου Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Κατέστρεψα τη ζωή μου, κατέστρεψα τη ζωή της οικογένειάς μου» φέρεται να είπε ο συζυγοκτόνος ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι από κοινού αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Ο 33χρονος θα μπει στη ΣΤ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπόδικοι όπως: ο Μένιος Φουρθιώτης και ο κ. Κουτσολιούτσος της Folli Follie.

Στο κελί του θα βρίσκεται με άλλους τρεις.

Ο ένας είναι υπόδικος για λαθρεμπόριο, ο δεύτερος είναι πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος, κατηγορούμενος για ναρκωτικά και ο τρίτος επίσης κατηγορούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η συγκεκριμένη πτέρυγα επελέγη διότι θεωρείται ήσυχη και σε αυτή πηγαίνουν υπόδικοι, οι οποίοι έχουν απασχολήσεις την κοινή γνώμη και υπάρχει κίνδυνος αν πάνε σε πιο σκληρές πτέρυγες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Έφοδος στο ράντσο του Τζέφρι Έπσταϊν: Αναζητούν σορούς κοριτσιών που έπεσαν θύματα «θανατηφόρου κακοποίησης»

Αθήνα: Συνελήφθη 33χρονη οικιακή βοηθός που σκότωσε και λήστεψε 92χρονο

Άγριο έγκλημα στην Ξάνθη: 61χρονος σκότωσε συγχωριανό του με τσεκούρι

Κολωνός: Έγκυος βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύμα στο κεφάλι – Προσήχθη ο σύντροφός της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr