ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα σοκαριστικά στοιχεία για την περίπτωση βιασμού μιας γυναίκας, από τέσσερις Πακιστανούς το πρωί της Τετάρτης στον Άγιο Παντελεήμονα.
Όπως μεταδίδει το Law & Order, πρόκειται για μια 25χρονη, που οι δράστες την επιβίβασαν σε ταξί από την περιοχή της Ομόνοιας και την μετέφεραν σε υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και την βίασαν.
Το ακόμη πιο σοκαριστικό, είναι το γεγονός πως η 25χρονη είναι έγκυος στον τρίτο της μήνα και οι αστυνομικοί το πληροφορήρηθηκαν από το ίδιο το θύμα του βιασμού.
Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες μετά την καταγγελία της γυναίκας στο αστυνομικό τμήμα.
Μάλιστα φτάνοντας στο σημείο ενημερώθηκαν από περίοικους πως την άκουγαν να φωνάζει, «αφήστε με, αφήστε με» και να καλεί σε βοήθεια.
Οι δράστες είναι τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 17, 19 και 21 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη ομοεθνής τους.






















































