ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Ο Πύργος του Πειραιά έγινε… Allwyn moment - Εντυπωσιακές εικόνες από το εμβληματικό κτήριο που έχει φωταγωγηθεί στα χρώματα της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα σοκαριστικά στοιχεία για την περίπτωση βιασμού μιας γυναίκας, από τέσσερις Πακιστανούς το πρωί της Τετάρτης στον Άγιο Παντελεήμονα.
Όπως μεταδίδει το Law & Order, πρόκειται για μια 25χρονη, που οι δράστες την επιβίβασαν σε ταξί από την περιοχή της Ομόνοιας και την μετέφεραν σε υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και την βίασαν.
Το ακόμη πιο σοκαριστικό, είναι το γεγονός πως η 25χρονη είναι έγκυος στον τρίτο της μήνα και οι αστυνομικοί το πληροφορήρηθηκαν από το ίδιο το θύμα του βιασμού.
Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες μετά την καταγγελία της γυναίκας στο αστυνομικό τμήμα.
Μάλιστα φτάνοντας στο σημείο ενημερώθηκαν από περίοικους πως την άκουγαν να φωνάζει, «αφήστε με, αφήστε με» και να καλεί σε βοήθεια.
Οι δράστες είναι τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 17, 19 και 21 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη ομοεθνής τους.























































