Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γλυκά Νερά: Τι αποκάλυψε η «Sun» για τον πιλότο

Γλυκά Νερά: Τι αποκάλυψε η «Sun» για τον πιλότο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, συνεχίζουν να ασχολούνται τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, με την Sun να χαρακτηρίζει «επικίνδυνο άνθρωπο» τον 33χρονο πιλότο σε δημοσίευμά της.

Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται αστυνομική πηγή για την επιχείρηση μεταφοράς του Αναγνωστόπουλου από την Αλόννησο στην Αθήνα λίγο πριν την ομολογία.

Ως γνωστόν, αρχικά η αστυνομία είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μεταφερόταν στην Αθήνα με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ που προσγειώθηκε στην Αλόννησο, αμέσως μετά το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες έχουν διαρρεύσει άλλες πληροφορίες –τις οποίες επικαλείται και η Sun– σύμφωνα με τις οποίες ο συζυυγοκτόνος αρχικά μεταφέρθηκε με σκάφος από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από εκεί με δικινητήριο αεροσκάφος στην Αθήνα.

Ικανός να ρίξει το ελικόπτερο

Σύμφωνα με την πηγή της βρετανικής εφημερίδας, οι αστυνομικοί που οργάνωσαν και εκτέλεσαν την επιχείρηση αυτή γνώριζαν ότι είχαν να κάνουν με έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

Όπως αναφέρεται, επίσης, «οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν τον δολοφόνο της Καρολάιν Κράουτς με το ελικόπτερο της αστυνομίας καθώς ανησυχούσαν ότι μπορεί να προσπαθούσε να το καταρρίψει επιχειρώντας να αυτοκτονήσει».

Τον είχαν ικανό μέχρι και να επιχειρήσει να ρίξει το ελικόπτερο σε μια πιθανή και απέλπιδα προσπάθεια να ξεφύγει από τον κλοιό των αστυνομικών, ξέροντας πολύ καλά ότι το ταξίδι επιστροφής στην Αθήνα θα είχε ως τελικό προορισμό τον Κορυδαλλό.

«Είχαμε σχεδιάσει την επιχείρηση με κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα παίρναμε κανένα ρίσκο.

»Η σχέση μας είχε αναπτυχθεί και γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν επικίνδυνο άνθρωπο που ήταν ικανός για τα πάντα» λέει η πηγή που επικαλείται η Sun.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηλιούπολη: Το πιθανότερο σενάριο για τους θανάτους μητέρας και γιου από σφαίρες στο κεφάλι

Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί με σφαίρα στο κεφάλι

Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος νεκροί στο σπίτι τους με σφαίρα στο κεφάλι

Άγιοι Ανάργυροι: O 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν τη σφάξει

Στο Τζάνειο νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής – Φόβοι για νέα απόπειρα αυτοκτονίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr