ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγιος Παντελεήμονας, Αθήνα, Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Αστυνομία, Αττική, Ομάδα ΔΙΑΣ,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καρτέρι σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ έστησαν άγνωστοι το βράδυ της Τρίτης στον Άγιο Παντελεήμονα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο άτομα.
Όπως μεταδίδει το Law & Order, το μένος των δραστών ήταν τέτοιο, που κατά την διάρκεια της επίθεσης με πέτρες και μπουκάλια, φώναζαν, «Θάνατος στους ΔΙ.ΑΣ» και «έξω οι μπάτσοι από τις γειτονιές μας».
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 23.00 το βράδυ όταν άνδρες της ΔΙΑΣ δέχτηκαν κλήση για τρία άτομα που ξυλοκοπούσαν μια γυναίκα.
Φτάνοντας στο σημείο οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ενδείξεις επεισοδίου και άμεσα αντιλήφθηκαν πως ίσως το τηλεφώνημα ήταν παραπλανητικό με σκοπό να τους στήσουν ενέδρα.
Εκείνη ακριβώς την στιγμή άγνωστα άτομα εμφανίστηκαν από ταράτσα υπό κατάληψη κτιρίου από αντιεξουασιαστές και ξεκίνησαν επίθεση με πέτρες και μπουκάλια, βρίζοντας και φωνάζοντας συνθήματα κατά των ανδρών της ΔΙΑΣ.
Δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά.
Ο ένας δέχτηκε πέτρα στο κράνος και ο δεύτερος μπουκάλι μπύρα στον ώμο.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να απεμπλακούν από το σημείο χωρίς το επεισόδιο να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα όπου κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων.























































