Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ηχητικό ντοκουμέντο με απειλές στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ηχητικό ντοκουμέντο με απειλές στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απίθανη θεωρούν στελέχη της ΕΛΑΣ όπως κι άλλοι ερευνητές του εγκλήματος -στις 11 Μαΐου 2021- στα Γλυκά Νερά την ύπαρξη άμεσου συνεργού του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην ανθρωποκτονία της 20χρονης συζύγου του σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο in.gr

Κι αυτό ύστερα κι από την ανάλυση όλων των δεδομένων αλλά και των καταθέσεων που έχει δώσει η σύμβουλος ψυχικής υγείας του μοιραίου ζευγαριού κ Ελένη Μυλωνοπούλου από τις οποίες δεν διαφαίνεται ύπαρξη ατόμου που υποβοηθούσε τον κατηγορούμενο στην εν ψυχρώ δολοφονία της συζύγου του.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρουσιασθούν στοιχεία για τηλεφωνικές επικοινωνίες, υλικό από κάμερες, δεδομένα τραπεζικών συναλλαγών ενώ θα κληθούν για καταθέσεις συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού.

Η κ. Μυλωνοπούλου σε κατάθεση της προ ενός περίπου μηνός αναφέρθηκε σε τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε από άγνωστο «πρόσωπο» την περίοδο 21-25 Μαΐου, όταν άρχισε να δημοσιοποιείται ότι προχωρούσε σε συνεδρίες με το ζευγάρι.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει «Το Βήμα» η σύμβουλος ψυχικής υγείας λίγες ημέρες νωρίτερα από την προαναφερόμενη ημερομηνία είχε καταγγείλει σε αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ότι άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές στο αυτοκίνητο της στην πυλωτή πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι.

Όμως όλα αυτά θεωρείται ότι δεν σχετίζονται με τυχόν «αρωγούς» του 32χρονου δολοφόνου αλλά με άσχετα πρόσωπα που μπορεί να είναι κοινοί φαρσέρ ή άτομα με τα οποία είχε προστριβές η σύμβουλος ψυχικής υγείας για τις επαγγελματικές επιλογές της.

Κι αυτό γιατί το περιεχόμενο των απειλών ήταν ασαφές, αόριστο, μη συνδεόμενο με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Μάλιστα οι ίδιοι ερευνητές σημειώνουν χαρακτηριστικά ότι αποδέκτης απειλητικού τηλεφωνήματος –με το ίδιο απροσδιόριστο περιεχόμενο, χωρίς διατύπωση απαίτησης- είχε γίνει την ίδια περίοδο και μία πρώην συνεργάτιδα της κ. Μυλωνοπούλου που είχε κοινούς επαγγελματικούς τηλεφωνικούς αριθμούς (ΣΣ όπως είχαν αναρτηθεί στο site του γραφείου τους) με εκείνη.

Η συνεργάτιδα αυτή ουδέποτε είχε επαφή με τον 32χρονο πιλότο και την δολοφονηθείσα σύζυγο του και δεν είχε καμία συνεδρία μαζί τους.

Το ζευγάρι συναντιόταν με την κ. Μυλωνοπούλου και μόνο, κι εκείνη δεν γνώριζε τίποτα.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το εν λόγω απειλητικό τηλεφώνημα τελικώς ηχογραφήθηκε, γιατί η συνεργάτιδα της συμβούλου ψυχικής υγείας δεν αποκρίθηκε και η κλήση προωθήθηκε στο σύστημα του τηλεφωνητή που κατέγραψε την φωνή του αγνώστου ατόμου.

Οι αστυνομικοί σημειώνουν ότι ούτε από την εξέταση του χώρου της δολοφονίας της Καρολάιν, ούτε από αναλύσεις τηλεφωνικών κλήσεων ανακύπτει η εμπλοκή άλλου ατόμου στην ανθρωποκτονία της 20χρονης κοπέλας.

Μάλιστα στο διαβιβαστικό (σελ. 9 του εγγράφου) που είχε συνταχθεί από το Τίμημα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που διαλεύκανε την υπόθεση, σημειωνόταν ότι είχαν υπάρξει άρσεις απορρήτου επικοινωνιών και συγγενών του δολοφόνου χωρίς να προκύψει τίποτε άξιο λόγου»

Τα τελευταία 24ωρα μνημονεύθηκε ότι «υπήρξαν κλήσεις για καταθέσεις στην ΕΛΑΣ ενός συγγενούς του πιλότου, για ενδεχόμενη σχέση του με τα απειλητικά τηλεφωνήματα σε βάρος της κ. Μυλωνοπούλου αλλά και της συνεργάτιδας της».

Στελέχη των αρχών ασφαλείας σημείωναν ότι «η έρευνα αυτή είναι πλέον στην κύρια ανάκριση και διεξάγεται μόνο από τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς.

»Επιπλέον δεν έχει δοθεί καμιά σχετική δικαστική παραγγελία για διερεύνηση κάποιας πτυχής της στις αστυνομικές Αρχές».

Συμπληρώνεται δε ότι ούτε στα πλαίσια της δικαστικής έρευνας για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά, ούτε και στην διάρκεια της αρχικής αστυνομικής έρευνας έχουν ζητηθεί περαιτέρω αναλυτικά στοιχεία από την σύμβουλο ψυχικής υγείας για τους χρόνους αυτών των τηλεφωνικών κλήσεων, το ακριβές περιεχόμενο τους.

Επιπλέον δεν ζητήθηκε το ηχογραφημένο μήνυμα από το κινητό της συναδέλφου της.

Έτσι ώστε όλα αυτά να μπορούσαν να έχουν αποτελέσει βάση για περαιτέρω έρευνα που ν αναδείξει την αναφερόμενη εμπλοκή άλλων προσώπων στην ανθρωποκτονία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr