Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

35χρονος Τούρκος προσπάθησε να αυτοκτονήσει στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ

35χρονος Τούρκος προσπάθησε να αυτοκτονήσει στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η παρατηρητικότητα και η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών που εκτελούν καθήκοντα δεσμοφύλακα στα κρατητήρια 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ, ματαίωσαν της προσπάθεια 35χρονου ποινικού κρατούμενου, υπηκόου Τουρκίας, να αποπειραθεί να βάλει τέλος στην ζωή του με θηλιά στην μπλούζα που φορούσε αλλά δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει λόγω της έγκαιρης παρέμβασης των αστυνομικών που επιτηρούσαν την πτέρυγα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μιχάλη Τεζάρη στο lawandorder.gr.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας και ήδη ο κρατούμενος έχει οδηγηθεί από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού για την έκτιση της ποινής του, ενώ άγνωστα παραμένουν τα αίτια της κίνησης του.

Τα πρόσφατα περιστατικά αυτοχειρίας από κρατούμενους σε χώρους κράτησης της Θεσσαλονίκης, σήμαναν καμπανάκι κινδύνου για το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. που απέστειλε σχετική Διαταγή προς όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες για επαγρύπνηση και αυξημένη επιτήρηση των κρατουμένων στα αστυνομικά κρατητήρια.

Το γεγονός ότι τα κεντρικά κρατητήρια της Ασφάλειας Αττικής στην ΓΑΔΑ στελεχώνονται επί το πλείστον με μόνιμο και έμπειρο αστυνομικό προσωπικό, αποτελεί σαφώς ένα πλεονέκτημα στην ασφαλή διαχείριση και μεταχείριση των εκατοντάδων ποινικών συλληφθέντων της Ασφάλειας Αττικής, που φυλάσσονται μηνιαία στις δυο πτέρυγες (ανδρών και γυναικών) κράτησης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr