Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρόδος: 32χρονη εκπαιδευτικός εκτελέστηκε με δύο σφαίρες στη μέση του δρόμου

Ρόδος: 32χρονη εκπαιδευτικός εκτελέστηκε με δύο σφαίρες στη μέση του δρόμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νεκρή από πυρά έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης 32χρονη εκπαιδευτικός στη Ρόδο, σε ένα έγκλημα που σοκάρει.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Ροδιακή», έγκλημα και νέα τραγωδία σημειώθηκε στο νησί της Ρόδου λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι με την εκτέλεση 32χρονης εκπαιδευτικού.

Το φονικό σημειώθηκε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι όταν ένας άνδρας ηλικίας 35 έως 40 ετών έστησε καρτέρι στην 32χρονη εκπαιδευτικό με την οποία φαίνεται να είχαν χωρίσει πρόσφατα εκτελώντας την με κυνηγετική καραμπίνα.

Ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγα λεπτά αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο πρώην φίλος της πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε την άτυχη 32χρονη στη μέση του δρόμου στην περιοχή του Ροδινιού.

Το θύμα πυροβολήθηκε με κυνηγετική.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που βρέθηκαν στο σημείο με επικεφαλής τον διοικητή Τάσο Ζήφο, συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το φονικό.

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στη «Ροδιακή» επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας.

Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ο πρώην φίλος της περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσε με δύο σφαίρες.

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, η 32χρονη δέχθηκε τα πυρά καθώς έβγαινε από το αυτοκίνητό της.

Λίγη λεπτά αργότερα, οι αστυνομικές Αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να προσέλθουν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς είχαν ακούσει πυροβολισμό.

Η Αστυνομία διαπίστωσε όταν έφθασαν εκεί, ότι ένα άτομο ηλικίας 35 έως 40 ετών, είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα στο σπίτι του. Ήταν ο δράστης του φονικού.

Η εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου μετέδωσε ότι, το θύμα ονομαζόταν Δώρα Z. και ήταν εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή.

Η «Δημοκρατική» προσθέτει ότι ο δράστης, που αυτοκτόνησε, ήταν ο Κ. Μ., 33 ετών, με καταγωγή από το χωριό Κρεμαστή και ήταν τεχνίτης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απίστευτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός σε ΙΧ που συγκρούστηκε με γάιδαρο

Νίκος Δένδιας: Πιστεύουμε στους πολίτες-οπλίτες – «Από τα αρχαία χρόνια την πόλη-κράτος την υπεράσπιζαν οι πολίτες της» – Πιστεύουμε στον ένοπλο πολίτη

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν έχει καμία πρόθεση να καταστεί χώρα περιορισμένης κυριαρχίας»

Αποφασισμένος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια

Εντοπίστηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση, που διέπραξε 4 ανθρωποκτονίες στην Ελλάδα – Μια σύλληψη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr