Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πατέρας κλείδωσε σε υπόγειο στην Καισαριανή την 22χρονη κόρη του, με τη βοήθεια του αδελφού της

Πατέρας κλείδωσε σε υπόγειο στην Καισαριανή την 22χρονη κόρη του, με τη βοήθεια του αδελφού της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο 50χρονος πατέρας και ο 21χρονος αδελφός μιας της 22χρονης με καταγωγή από την Αλβανία την κλείδωσαν σε υπόγειο στην Καισαριανή επειδή διατηρούσε σχέση με έναν 37χρονο τον οποίο δεν ενέκριναν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δυο άντρες μαζί με έναν φίλο τους το μεσημέρι της Κυριακής, βγήκαν με ένα αυτοκίνητο στους δρόμους της Κυψέλης και ξεκίνησαν να αναζητούν την κοπέλα.

Μόλις την εντόπισαν ενώ έκανε βόλτα με τον φίλο της, την άρπαξαν με τη βία και την έβαλαν στο αυτοκίνητο και την πήγαν σ’ ένα υπόγειο διαμέρισμα στην Καισαριανή, όπου την κλείδωσαν, αφου της πήραν το κινητό τηλέφωνο για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν.

Πατέρας και αδερφός επιχείρησαν για ώρες να την πείσουν ότι είναι για το καλό της να διαλύσει αυτή τη σχέση, ενώ προσπάθησαν να διασφαλίσουν ότι δεν θα ενημερώσει την Αστυνομία.

Το συγκεκριμένο σκηνικό κράτησε πολλές ώρες, μέχρι που το πρωί της Δευτέρας η 22χρονη τους έπεισε ότι πρέπει να πάει τουαλέτα.

Επειδή στο συγκεκριμένο χώρο δεν υπήρχε, χτύπησαν το κουδούνι μίας γνωστής τους που διαμένει σε πολύ κοντινή απόσταση για να τους εξυπηρετήσει και κάπως έτσι η νεαρή κοπέλα βρήκε την ευκαιρία να ενημερώσει την Αστυνομία.

Σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν στο σημείο μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης, χτύπησαν την πόρτα του υπόγειου διαμερίσματος και όταν τους άνοιξαν την πόρτα αποκαλύφθηκε τι συμβαίνει.

Όλοι τους οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με την 22χρονη να προβαίνει σε καταγγελία κατά του πατέρα και του αδερφού της, καθώς επίσης και του τρίτου ατόμου.

Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία, ενώ τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Συναγερμός» στους Αμπελόκηπους: Εξαφανίστηκε 16χρονη – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Κακοποιούσε τον σύζυγό της για 20 χρόνια και παρίστανε το θύμα – Την «ξεσκέπασε» και σώθηκε

Θεσσαλονίκη: 23χρονος προέτρεπε ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα και την ανάγκασε να αυτοτραυματιστεί

Ελευσίνα: 44χρονος καταδίωξε την πρώην του και εμβόλισε το αυτοκίνητό της επτά φορές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr