Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τη Δευτέρα ο Πακιστανός δολοφόνος της Νικολέτας στον ανακριτή – Συγκλονίζει ο πατέρας της

Τη Δευτέρα ο Πακιστανός δολοφόνος της Νικολέτας στον ανακριτή – Συγκλονίζει ο πατέρας της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Δολοφονίες, Περιστέρι,

Τη Δευτέρα στις 10.00 ο 22χρονος Πακιστανός που ομολόγησε τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι, καθώς δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα, θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο 22χρονος Πακιστανός, συνελήφθη το Σάββατο στη Βόρεια Μακεδονία, όπου προσπάθησε να διαφύγει από τη χώρα μετά τη δολοφονία της 17χρονης και στη συνέχεια ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την 17χρονη Νικολέτα μέσα στο σπίτι της, στο οποίο φιλοξενούνταν και ο ίδιος, στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 22χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι μάλωσαν με την κοπέλα και πάνω στον καβγά τής έκλεισε το στόμα και την μύτη με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει την ζωή της.

Λεπτομέρειες πάντως για τις αιτίες και τον τρόπο διάπραξης του εγκλήματος αναμένεται να δώσει στον ανακριτή που ανέλαβε την υπόθεση.

Την δολοφόνησε και έφυγε από την Αθήνα με τρένο

Ο γυναικοκτόνος μόλις δολοφόνησε την άτυχη 17χρονη πήρε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, άφησε τα κλειδιά του σπιτιού, στο οποίο έμενε μαζί με την Νικολέττα και εξαφανίστηκε.

Όπως αναφέρθηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN ο δράστης επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο και του είχε αποκαλύψει πως θα πάει στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια συναντήθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον σταθμό Λαρίσης, όπου επιβιβάστηκε στο τρένο και κατευθύνθηκε προς τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις Αρχές από τη συμπρωτεύουσα ο 22χρονος κατάφερε να μπει σε ένα γκρουπ παράνομων μεταναστών και να διαφύγει από τη χώρα, φτάνοντας στη Βόρεια Μακεδονία.

Έφτασε στα Σκόπια με γκρουπ μεταναστών

Στην Θεσσαλονίκη όμως μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, που είχε όλες τις πληροφορίες για τις κινήσεις του νεαρού Πακιστανού, και εκεί είχε συνεργασία με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης, την Διεύθυνση Αλλοδαπών και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιωνίας Κιλκίς, για να μεθοδευτούν οι ενέργειες και να αξιοποιηθούν οι πληροφορίες.

Παράλληλα, μέσω της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, υπήρξε επαφή με τις αστυνομικές αρχές της Βόρειας Μακεδονίας, τις οποίες η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε για την πρόθεση του 22χρονου να περάσει τα σύνορα με σκοπό να φτάσει σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η αστυνομία της Βόρειας Μακεδονίας εντόπισε τον καταζητούμενο σε ομάδα παράτυπων μεταναστών νότια των Σκοπίων, τον οδήγησαν μέχρι τα σύνορα και εκεί συνελήφθη από το κλιμάκιο των Ελλήνων αστυνομικών, οι οποίοι τον περίμεναν, καθώς είχε ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, λέγοντας πως η σύλληψη του δράστη της δολοφονίας της κόρης του στο Περιστέρι «είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει “φύγει”… ποιος θα το φέρει πίσω;

»Θα το φέρει πίσω κανένας; …για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη».

Ο κ. Σίμος σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι θα έλεγε στον δράστη –σημειώνεται πως έχει ομολογήσει ήδη την πράξη του στους αστυνομικούς– απάντησε:

«Τι θα του έλεγα; Ντροπή του! Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεσαι έτσι;

»Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;».

Συνέχισε λέγοντας πως «μέχρι το πρωί φωτογραφίες, βίντεο έβλεπα.

»Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά.

»Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη… μόνο έτσι, όπως γελάει, το χαμόγελό της.

»Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα… ».

Τα μικρότερα αδέλφια της ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο με την αδικοχαμένη Νικολέτα, ενώ βρίσκονται σε σοκ.

«Έχω άλλα 3 παιδιά από πίσω, τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα.

»Θα κοιτάξω να δω πως θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου.

»Τα παιδιά είναι… ράκος, ειδικά η Αναστασία που την ήταν μαζί της στην Αθήνα, έχει υποστεί μεγάλο σοκ», είπε ο πατέρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr