Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρόδος: Μισόγυμνος και στραγγαλισμένος με σκοινί βρέθηκε 46χρονος αγνοούμενος εργολάβος

Ρόδος: Μισόγυμνος και στραγγαλισμένος με σκοινί βρέθηκε 46χρονος αγνοούμενος εργολάβος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Ρόδος,

Φρίκη προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του 46χρονου εργολάβου που αγνοούνταν στη Ρόδο.

Η ανθρωποκτονία εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, με την Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη, δύο ατόμων ηλικίας 20 και 53 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, την 30 Αυγούστου 2022 βραδινές ώρες δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχάγγελου η εξαφάνιση 46χρονου αλλοδαπού από βραδινές ώρες της 28 Αυγούστου 2022.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης την 31 Αυγούστου 2022 εντοπίσθηκε το όχημα του εξαφανισμένου σε αγροτική περιοχή.

Στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης συλλογής – αξιοποίησης στοιχείων και προδικαστικών δεδομένων διαπιστώθηκε εμπλοκή των δύο ημεδαπών, οι οποίοι σήμερα πρώτες πρωινές ώρες προσήχθησαν Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και εξεταζόμενοι κατά την προανακριτική διαδικασία περίγραψαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, υποδεικνύοντας τον τόπο της ανθρωποκτονίας, καθώς και το σημείο όπου είχαν μεταφέρει – αποκρύψει τη σωρό του 46χρονου.

Αναλυτικότερα, την 28 Αυγούστου 2022 το βράδυ ο 46χρονος μετέβη σε συνάντηση με τους δράστες οι οποίοι, ένεκα μεταξύ τους οικονομικών διαφορών, διαπληκτίστηκαν και τον έπληξαν θανάσιμα.

Στη συνέχεια προκειμένου να καλύψουν την πράξη τους, μετέφεραν το όχημα του 46χρονου σε αγροτική περιοχή και τη σωρό του σε δεύτερο σημείο όπου την απέκρυψαν πρόχειρα.

Βρέθηκε δεμένος και ημίγυμνος

Μισόγυμνος και στραγγαλισμένος με σκοινί βρέθηκε σε ερημικό δρόμο της Ρόδου βρέθηκε ο 46χρονος σύμφωνα με το protothema.gr.

Ο 53χρονος ξενοδόχος με τον οποίο το θύμα είχε οικονομικές διαφορές μαζί του, ομολόγησε το έγκλημά του και το σημείο που είχε διαπράξει την πράξη του, μετά από αρκετή πίεση της Αστυνομίας.

Δράστης και θύμα, πριν τη δολοφονία είχαν δώσει ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους.

Εμπλέκονται κι άλλοι;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του δράστη μη γνωρίζοντας ότι ο άντρας της κρατείται για τη δολοφονία του 46χρονου εργολάβου, απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές του νησιού για να δηλώσει την εξαφάνιση του άντρα της.

Τότε, οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν ότι ο άντρας της δεν εξαφανίστηκε αλλά έχει συλληφθεί για δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές πιστεύουν πως υπάρχουν κι άλλοι εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του άτυχου εργολάβου και πατέρα τριών παιδιών.

Το πτώμα του 46χρονου Τζάνη Τοπάλυ βρέθηκε σε ερημικό δρόμο μεταξύ Ψίνθου και Αφάντου ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται θα υποβληθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας για τα περαιτέρω.

Ο θάνατος επήλθε από στραγγαλισμό με σκοινί ενώ έχει συλληφθεί και ο γιος του αυτουργού για συνέργεια καθώς φέρεται να τον βοήθησε με την μεταφορά του πτώματος.

Ο εργολάβος, πατέρας τριών παιδιών, αγνοούνταν από τις 28 Αυγούστου, όταν και είχε ραντεβού με 53χρονο ξενοδόχο από την Καλλιθέα προκειμένου να του δώσει οφειλόμενα στο πλαίσιο συμφωνίας που είχαν συνάψει.

Οι Αρχές προσήγαγαν τον 53χρονο, ο οποίος μετά από ανάκριση ομολόγησε ότι τον σκότωσε.

Τα χρωστούμενα

Όπως έγινε γνωστό, ο 46χρονος είχε ανοικτούς λογαριασμούς και προσπαθούσε να εισπράξει τα οφειλόμενα σε αυτόν από διάφορους επιχειρηματίες.

Το βράδυ της Κυριακής και ώρα 23.00 περίπου είχε ραντεβού με ξενοδόχο με τον οποίο είχαν έλθει σε συμφωνία παρουσία δικηγόρου για την καταβολή οφειλών από άλλο έργο.

Ο 53χρονος ξενοδόχος σε μια πρώτη κατάθεση που είχε δώσει είχε πει στις Αρχές ότι το ραντεβού τους είχε ακυρωθεί.

Στην πορεία των ερευνών όμως προέκυψαν στοιχεία κυρίως από κάμερες που τον τοποθετούν σε σημείο δίπλα στην ξενοδοχειακή μονάδα.

Ο συγκεκριμένος ξενοδόχος επρόκειτο να καταθέσει το Σάββατο αλλά δεν εμφανίστηκε στις Aρχές επικαλούμενος ότι συγγενικό του πρόσωπο νόσησε και νοσηλευόταν.

Προέκυψε ωστόσο ότι δεν υπήρξε νοσηλεία γεγονός που οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. στην απόφαση να τον προσαγάγει για διευκρινίσεις.

Κατά την προσαγωγή του, ο ξενοδόχος ομολόγησε τη δολοφονία του 46χρονου και αποκάλυψε πού ήταν το πτώμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr