Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηράκλειο: 34χρονη κατήγγειλε απόπειρα αρπαγής σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης

Ηράκλειο: 34χρονη κατήγγειλε απόπειρα αρπαγής σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία περίεργη υπόθεση απόπειρας αρπαγής ερευνά τις τελευταίες ώρες η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου. Γυναίκα 34 ετών κατήγγειλε ότι άγνωστοι, που επέβαιναν σε βαν, επιχείρησαν νωρίς το βράδυ, σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου, να την αρπάξουν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι γυναίκα κατήγγειλε ότι στις 8 το βράδυ της Τρίτης (20/9), στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, ενώ περπατούσε, άγνωστα άτομα, τα οποία επέβαιναν σε ένα λευκό βαν, την προσέγγισαν και επιχείρησαν να την αρπάξουν.

Το γεγονός πως η καταγγελλόμενη απόπειρα έγινε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, σε ώρα κατά την οποία τα καταστήματα ήταν ανοικτά και υπήρχε αυξημένη κίνηση, προκαλεί εύλογα ερωτήματα ακόμη και στους ίδιους τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Η έρευνα, πάντως, από την πλευρά της Αστυνομίας, είναι σε εξέλιξη και περιλαμβάνει και την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού από παρακείμενα καταστήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αγρότες: Με εντολή Μαξίμου κλείνουν οι δρόμοι – Στην «άκρη» τα τρακτέρ για διέλευση των ταξιδιωτών

Κηφισιά: Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ

Αττική: Συμμορία διακινούσε ναρκωτικά ακόμα και μέσα σε σχολεία – Συνελήφθησαν 12 άτομα

Πειραιάς: Κορυφώθηκε η πανελλαδική εκστρατεία για την Οδική Ασφάλεια – «Η πρόληψη σώζει ζωές»

Διαμαντής Καραναστάσης: Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής – Του επιβλήθηκε πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr