ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηράκλειο: 34χρονη κατήγγειλε απόπειρα αρπαγής σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης

Ηράκλειο: 34χρονη κατήγγειλε απόπειρα αρπαγής σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία περίεργη υπόθεση απόπειρας αρπαγής ερευνά τις τελευταίες ώρες η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου. Γυναίκα 34 ετών κατήγγειλε ότι άγνωστοι, που επέβαιναν σε βαν, επιχείρησαν νωρίς το βράδυ, σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου, να την αρπάξουν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι γυναίκα κατήγγειλε ότι στις 8 το βράδυ της Τρίτης (20/9), στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, ενώ περπατούσε, άγνωστα άτομα, τα οποία επέβαιναν σε ένα λευκό βαν, την προσέγγισαν και επιχείρησαν να την αρπάξουν.

Το γεγονός πως η καταγγελλόμενη απόπειρα έγινε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, σε ώρα κατά την οποία τα καταστήματα ήταν ανοικτά και υπήρχε αυξημένη κίνηση, προκαλεί εύλογα ερωτήματα ακόμη και στους ίδιους τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Η έρευνα, πάντως, από την πλευρά της Αστυνομίας, είναι σε εξέλιξη και περιλαμβάνει και την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού από παρακείμενα καταστήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» – Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ η λεία τους

Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 54χρονο για τη δολοφονία του 21χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Επιμένει για μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό – Η εκτίμηση για το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr